Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

Big Bang Cammeo team i Rent-a-car Family izborili osminu finala kod seniora, Restorani Gladne oči uvjerljivo krenuli u turnir veterana

Branitelji seniorskog naslova pobijedili su Općinu Draganić 12:3 i Limtehnu & Zlatarnu Najo iz Velike Kladuše 7:0, a branitelji veteranskog naslova Krnjak Barilović 5:1 i veterane NK Slunj 5:0.

KARLOVAC – Petog dana jubilarnog 50. malonogometnog turnira Karlovac 2018/2019. plasman u osminu finala kod seniora izborili su branitelj naslova Big Bang Cammeo team i Rent-a-car Family, a s dvije uvjerljive pobjede u grupi startali su i Restorani Gladne oči u veteranskoj konkurenciji.

Branitelj seniorskog naslova, Big Bang Cammeo team iz Zagreba, ostvario je dvije vrlo uvjerljive pobjede u skupini L i plasirao se u osminu finala. U prvom dvoboju ‘pomeo’ je Općinu Draganić rezultatom 12:3, a u drugom se ‘poigrao’ s ekipom Limtehna & Zlatarna Najo iz Velike Kladuše i slavio sa 7:0.

Dvije pobjede upisala je i ekipa Rent-a-car Family u skupini F i također izborila plasman među 16 najboljih ekipa seniorske konkurencije. U prvoj utakmici je bez problema sa 7:0 nadigrala Gradsku četvrt Luščić-Jamadol, ali u drugoj se dobro namučila protiv Mjesnog odbora Vukmanićki Cerovac. Vukmanićanci su u tri navrata bili u vodstvu, no ‘rentakarovci’ su ipak na koncu slavili s 5:3.

U susretu skupine A MNK Goli Vrh je s 2:1 pobijedio karlovačku Lim gradnju.

Uvjerljivo su u turnir krenuli Restorani Gladne oči u veteranskoj konkurenciji. Predvođeni Mumlekom, Štrokom i Brnasom, u utakmicama skupine C prvo su pobijedili Krnjak Barilović 5:1, a onda i veterane NK Slunj rezultatom 5:0 i osigurali nastup u četvrtfinalu.

RASPORED UTAKMICA – utorak, 8. siječnja
16:30 A-Kurt veterani – Veterani Radnik Karlovac (veterani)
17:05 Lim gradnja Karlovac – Poliklinika Ribnjak (seniori)
17:40 NK Karlovac 1919 I – NK Karlovac 1919 II (polufinale limači)
18:15 CB Supra Sport Neo Logistic – GČ Švarča (seniori)
18:50 MNK Goli Vrh – Poliklinika Ribnjak (seniori)
19:25 CB Off-On Restoran Prosikito – VNK Duga Resa (veterani)
20:00 CB Supra Sport Neo Logistic – GČ Turanj (seniori)

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Seniori Karlovca sedmi u Kupu i ekipnom Prvenstvu Hrvatske, seniorke desete u Kupu