Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac MA, DAJ ŠAPU Podijeli

Bira se najljepši pas mješanac grada Karlovca: Prijave do ovog petka, izbor iduće subote

Ove godine posvećen je Kini, psu mješancu koji je “bio svačiji i ničiji” i kojeg pamte mnogi Karlovčani

Karlovčani, vlasnici pasa mješanaca, i ove će godine sa svojim ljubimcima imati priliku sudjelovati u Izboru za najmješanca grada Karlovca, a da bi to mogli pse trebaju prijaviti do ovoga petka, 1. listopada.

Prijave, u kojima treba osim vlastitog navesti ime i osobine psa koji MORA biti mješanac, se zaprimaju na turbinapromjena.prijava@gmail.com. Obavezna je i kotizacija – hrana za pse po vlastitom izboru koja će biti donirana skloništu ili za pse koji udomljavanje čekaju u privremenom smještaju.

Psi moraju biti cijepljeni i čipirani, a na dan izbora to će dokazati svojom psećom putovnicom. Bez nje neće moći sudjelovati.

Vlasnici pak neće trebati COVID “putovnice” jer će organizator, udruga Turbina promjena u suradnji s udrugom “Najbolji prijatelj”, u izbor uključiti samo prvih 85 prijavljenih pasa čime će osigurati poštivanje trenutnih epidemioloških mjera.

Izbor za najmješanca grada Karlovca održat će se iduće subote, 9. listopada, u 10 sati u Glazbenom paviljonu. Ove godine posvećen je Kini, psu mješancu koji je “bio svačiji i ničiji” i kojeg pamte mnogi Karlovčani.

Više o projektu na Facebook stranici: www.facebook.com/projektdajsapu

Pročitajte i ovo

ŽENSKA SNAGA

Žene obrtnice okupit će se 28. ožujka u Karlovcu, prijavite se