Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘Bit će ovo najbolji turnir do sad’

S obzirom da traje humanitarna akcija banke, turnir će nositi naziv ‘KaBa – štedim i darujem 2009.’, rekao je član uprave Siniša Žanetić. Današnji događaj je ujedno i potvrda da se na jedan lijep način mogu složiti promocija humanitarne akcije, poslovni interes jedne tvrtke te sport, naglasio je direktor ‘Mladosti’ Dragutin Mikša. Nema bojazni da karlovački malonogometni […]

S obzirom da traje humanitarna akcija banke, turnir će nositi naziv ‘KaBa – štedim i darujem 2009.’, rekao je član uprave Siniša Žanetić.

Današnji događaj je ujedno i potvrda da se na jedan lijep način mogu složiti promocija humanitarne akcije, poslovni interes jedne tvrtke te sport, naglasio je direktor ‘Mladosti’ Dragutin Mikša.

Nema bojazni da karlovački malonogometni turnir neće privući velik broj posjetitelja, uvjeren je njegov direktor Tomica Belavić. Jer, kako je rekao, riječ je o turniru koji je, zbog načina na koji se igra, atraktivan i ekipama i gledateljima.

Kotizacija za ekipe, kojih se u redovnom turniru očekuje između 80 i 100, nije se promijenila i iznosi 700 kuna. Nagradni fond je 40.000 kuna. Prijave traju do 5. siječnja, a turnir počinje dva dana kasnije, 7. siječnja. Pored toga, ove godine održat će se i turnir veterana, te ženski malonogometni turnir.

Pročitajte i ovo

110. BRIGADA

110. Brigada slavi 31 godinu od ustroja: Ove godine braniteljski spust rijekom Kupom