Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Bogat kuglački vikend

U Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad, kuglači karlovačkog "Željezničara" dočekuju sutra, u 1. kolu od 13 sati i 30 sati, na kuglani Doma oružanih snaga, momčad "Goranina" iz Delnica, a "Mostanje" gostuje od 15 sati i 30 minuta u Gospiću kod "Velebita". Kuglači karlovačkog "Amatera" dočekuju sutra od 17 sati na kuglani Doma oružanih snaga, […]

U Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad, kuglači karlovačkog "Željezničara" dočekuju sutra, u 1. kolu od 13 sati i 30 sati, na kuglani Doma oružanih snaga, momčad "Goranina" iz Delnica, a "Mostanje" gostuje od 15 sati i 30 minuta u Gospiću kod "Velebita".

Kuglači karlovačkog "Amatera" dočekuju sutra od 17 sati na kuglani Doma oružanih snaga, u 1. kolu Treće hrvatske lige zapad, momčad "Elektroprimorja" iz Rijeke. "Kupa" iz Ozlja sastaje se od 16 sati na kuglani "Azelija" s "Pazinom".

Kuglači "Duga Rese" dočekuju u nedjelju na kuglani Doma oružanih snaga u Karlovcu, u 1. kolu Četvrte hrvatske lige zapad, momčad "Vinodola" iz Novog Vinodolskog. Susret počinje u 10 sati.

Pročitajte i ovo

KORISNO PREDAVANJE

Ove srijede Crveni križ Karlovac na Foginovom ima predavanje “Kodeks ponašanja na vodi”