Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Županija BEZ POMAKA Podijeli

Boljar ljut zbog nerada i birokracije oko državne imovine u Dugoj Resi

Kasar, Inzl, zgrada FINA-e, sve je to državna imovina

Nebriga države, točnije nadležnog ministarstva državne imovine za svoje objekte u Dugoj Resi razlog je iznimne frustriranosti gradonačelnika Tomislava Boljara.

On ne krije razočaranje, ali i ljutnju, osobito kad se zna da je riječ redom o ruglima u gradu, od Kasara preko Inzla do zgrade FINA-e.

-Sve što je zapušteno u centru grada, Kasar, Inzl, potom zgrada FINA-e koja je u lošem stanju, sve je to u vlasništvu države. Na području Duge Rese ta ista država ima u vlasništvu nekih 270 stanova, a od tog broja bar 33 stana stoje i propadaju, reda Boljar kritike na račun države.

-Imamo prazne stanove koji propadaju, imamo zgrade koje propadaju, nastavlja gradonačelnik Duge Rese i podsjeća da već dvije i pol godine država nije u stanju dodijeliti Dugoj Resi te stanove ili zgrade da ih se uredi.  Podsjeća na famoznu sjednicu Vlade u Karlovcu na kojoj je ovo bila jedna od tema, ali otad ništa.

-Običan papir koji rješava imovinu, ne može se ovdje spustiti, eto to me čudi, to ima veze s neradom i birokratskom državom, nema veze sa Županijom koja se tu angažirala, ali taj nerad i birokracija su nešto što nas muči i ograničava, poručuje.

Pročitajte i ovo

VRH VRHOVA

FOTO: Lutke osvojile Karlovac u prekrasnoj povorci, ovo je sjajno