Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -4C° Karlovac

 • weather-image

  -5C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -4C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Karlovac VOD Podijeli

Borlinčani ostali suhih slavina pa se pobunili i zvali RM: Danas će imati vodu, ali u subotu od 13 do 19 sati neće. Stići će im cisterne

Grad Karlovac promptno je reagirao pa najavio da će u subotu Borlin biti bez vode, ali će omogućiti cisterne

Borlinčani su jutros kratko ostali bez vode, a onda i bez teksta kad su čuli da će cijeli dan ostati bez vode zbog radova. 

Suhe slavine najavljene su zbog prespajanja cijevi, no vrlo brzo mještani su se digli na noge i nazvali Radio Mrežnicu. Ostanak bez vode u trenutku kad nam ništa nije posebno najavljeno i u trenutku kad se stalno savjetuje pranje ruku bio je okidač za bunt, no vrlo brzo nakon upita Radio Mrežnice, iz Grada Karlovca smiruju situaciju.

-Borlin je jutros osta bez vode 15-ak minuta, danas će vodu imati i sutra, no u subotu će biti bez vode od 13 do 19 sati. Grad Karlovac će se pobrinuti da im budu dostavljene cisterne s vodom, a izabrali smo ovaj termin i da se ručak skuha i obavi što treba, da se ljudi opskrbe, uz to što ćemo osigurati cisterne, rekao je dogradonačelnik Karlovca Ivan Mrzljak za Radio Mrežnicu priznajući da nisu dovoljno “iskomunicirali s građanima”.

Ponovio je da je prekid u opskrbi vodom nužan zbog prespajanja cijevi i nastavka radova.

 

Pročitajte i ovo

ČISTOĆ(KA)

Građani zadovoljni karlovačkom Čistoćom: Dečki rade dobar posao, ali previše naplaćuju