Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Život BRAVO Podijeli

Bosiljevo oduševilo s kestenijadom: Jesenska delicija, domaći kolači i vino pun pogodak

Tamburaški sastav Skitnice pobrinuli su se za sjajno raspoloženje

Mnogi su danas pohitali u Bosiljevo, na njihovu tradicionalnu kestenijadu koja je i ove godine oduševila sve posjetitelje.

Jesenska šumska delicija pekla se na sve strane, štandovi su bili puni domaćih kolača, ali i narezaka, točila se dobra kapljica, crna i bijela, kušale se domaće rakije, a sve besplatno i što je još važnije – s puno dobre volje.

Organizator je bila Turistička zajednica područja četiri rijeke, a u Bosiljevu su danas bili i lokalni, ali i mnogi drugi koji su odlučili provesti popodne u ovom mjestu. Bilo je i prilično onih koji su povukli iz Zagreba i Rijeke, a zajednički nazivnik bio je da su se svi osjećali dobro. Bez segregacije, bez maski, kao u dobra stara vremena koja nedostaju svim normalnim ljudima, bez distance i uz ono što je čovjeku svojstveno – druženje. Uz nastupe KUD-ova, kao šećer na kraju i oni koji su se pobrinuli za dobro i rasplesano raspoloženje nastupili su Tamburaški sastav Skitnice, a dečki se doslovno nisu gasili više od 3 sata pjevajući i svirajući šarolik glazbeni repertoar.

Pročitajte i ovo

DUGA RESA TRAĐEDI

“Običan sam i takav ću ostat’. Susedi me više prate, a za inspiraciju treba proć’ na plac””