Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija USUSRET BOŽIĆU Podijeli

Božićni program u Ozlju počinje ove subote

Božićni program u Ozlju; od tradicionalne hrane i tamburaša do poezije i božićnog sajma

Ozaljčani počinju s programom ususret Božiću otvaranjem izložbe ozaljskih slikara amatera u Zavičajnom muzeju koja se već od ove subote može pogledati.

-Ove godine u suradnji s KUD-om Katarina Zrinski iz Ozlja, Grad Ozalj i Turistička zajednica Grada Ozlja, pripremili su prigodan program koji će se održavati u prostorima Turističke zajednice Grada Ozlja, odnosno u Humićki. No, organizirat ćemo i mnoštvo sadržaja na lokacijama kao što je Zavičajni muzej i Gradska knjižnica, poručuje Toni Šarić.

Uz izložbu lokalnih slikara-amatera, tijekom prosinca bit će tu i mnoštvo zanimljivog sadržaja. Svi zainteresirani moći će uživati u kreativnim radionicama izrade božićnih ukrasa, zajedničkom kićenju bora. Prigodni tamburaški program bit će organiziran svakog dana, ali će se moći i degustirati proizvode lokalnih OPG-ova.

-Bit će tu razni proizvodi od češnjaka, vina i tradicionalnih ozaljskih kolača. Zato sve pozivamo da se pridruže veselom društvu u Humićki izmešu 17:00 i 18:00 sati, poziva Šarić.

Na rasporedu će se naći i poezija mlade pjesnikinje Antonije Petrušić. Sve će na kraju posebnim šarmom začiniti mališani iz OŠ Slava Raškaj.

-Sve završavamo 18. prosinca s Božićnim sajmom na Trgu braće Radić. Organizirat će ga učenici OŠ Slava Raškaj. Bit će to prilika da se vidi što su to ozaljki učenici izradili svojim rukama. Oni će  prodavati božićne ukrase, ali i razne rukotvorine. Novac koji skupe bit će namijenjen za izlete učenika i nove aktivnosti, objašnjava Šarić.

Više detalja o ozaljskom božićnom programu naći će se  na društvenim mrežama organizatora i na službenoj web stranici Grada Ozlja.

Pročitajte i ovo

SUPER BROJKE

Turizam Karlovačke županije ruši dosadašnje rekorde: Do sada je županiju posjetilo 200 tisuća turista