Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Županija CRIS PELO MUNDO Podijeli

Brazilska TV ekipa u Karlovcu: Posjetit će Dubovac, Aquatiku, Muzej na Turnju

Hrvatsku hvale kao prekrasnu zemlju

Brazilska TV ekipa Cris Pelo Mundo gostuje u Karlovcu, a popularni voditelji snimaju četvrtu sezone turističkog serijala “Cris oko svijeta”.

Ekipu čine Cris Stilben, TV voditeljica, njen suprug Igor Duarte TV voditelj, njihov sin Emmanuel, TV voditelj, te producentica i snimatelj. Na njihovoj avanturi u Hrvatskoj vodič im je Karlovčanka Marilia Oliveira, inače Brazilka s karlovačkom adresom i vlasnica turističke agencije Marzito travel.
Ekipa Cris Pelo Mundo u Hrvatskoj snima 4. sezonu svoje emisije u kojoj će predstaviti „najbolje od ljeta u Hrvatskoj“. Za svoje destinacije odabrali su Istru, Zagreb, dio Dalmacije ( od Splita do Dubrovnika ) te Karlovac na kontinentu. Zasluga je to naše brazilske sugrađanke Marilie koja promovira Karlovac s puno ljubavi prema onome što naš grad nudi svojim posjetiteljima.
Današnji dan u Karlovcu brazilska ekipa iskoristit će za posjet i snimanje na nekoliko lokacija: Starom gradu Dubovcu, Slatkovodnom akvariju Aquatika, Muzeju Domovinskog rata Karlovac – Turanj, Etno kući na Vučjaku, te obilasku znamenitosti u društvu kostimiranog vodiča u liku Nikole Tesle.
Kažu da je Hrvatska cjelovito iskustvo, sa sjajnom povijesti, predivnom i netaknutom prirodom, dobrom infrastruktorom i destinacija za putovanje obitelji s djecom, kažu Brazilci.

– U Zagrebu smo posjetili Tehnički muzej Nikola Tesla i sada nas raduje što ćemo u Karlovcu saznati više o njegovom školovanju i životu na posebnoj turističkoj turi u pratnji kostimiranog vodiča, Karlovčanina Borisa Šušnjara. Iznimno nas veseli i što ćemo vidjeti rijeku Koranu, istu rijeku koja čini Plitvička jezera, dodaju.
U Karlovcu će noćiti dvije noći, a osim obilaska grada i upoznavanja karlovačkih atrakcija isprobat će i lokalne gastronomske delicije u različitim ugostiteljskim objektima u gradu.
Cris Pelo Mundo prikazuje se na Travel Box Brazil pay-tv kanalu koji dopire do više od 12 milijuna obitelji zainteresiranih za putovanja po svijetu, a zauzima 5. mjesto među ciljanom publikom u Brazilu – obiteljima koje traže inspiraciju za svoje sljedeće putovanje.

Direktorica TZ grada Karlovca Marina Burić kaže da je ovo krasna prilika za promociju Karlovca:- „Zahvaljujući agenciji Marzito travel koja radi s turistima s brazilskog i portugalskog tržišta našli smo se u društvu poznatih hrvatskih destinacija te će uz Dubrovnik, Split, Istru… i Karlovac putem ovog serijala svoju bogatu kulturnu i prirodnu baštinu po prvi puta prezentirati tom velikom turističkom tržištu.„

Pročitajte i ovo

AGLOMERACIJA U ZVIJEZDI

Sutra počinju prvi radovi i polaganje mimovoda u Haulikovoj i Samostanskoj te na Ruskom putu