Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Brnardić i Katić srebrni, Bešić, Štefanac i Vuljanić brončani na kriterijskom ‘Knin Openu’

U ostalim kategorijama županijski borci osvojili još po dva zlata i srebra; Banija Pandas najbolja u konkurenciji kadeta A.

Nikola Brnardić iz Prane i Tin Katić iz Duge Rese osvojili su srebrne, a Danijel Bešić, Tomislav Štefanac i Josip Vuljanić iz Karlovca brončane medalje na  međunarodnom turniru ‘Knin Open 2018.’, prvom ovogodišnjem kriterijskom turniru za juniorsku reprezentaciju.

Brnardić je u kategoriji juniora A do 45 kg ubilježio jednu pobjedu i okitio se srebrom, a Katić je do odličja istog sjaja došao u kategoriji juniora preko 78 kg, ali bez pobjede u borilištu jer je jedino slavlje upisao bez borbe. Bešić je broncu osvojio u kategoriji do 63 kg bez pobjede, Štefanac u kategoriji do 68 kg s jednom pobjedom, a Vuljanić u kategoriji preko 78 kg bez pobjede.

U ostalim kategorijama naši su borci osvojili još po dvije zlatne i srebrne medalje, a Banija Pandas bila je najbolja u konkurenciji kadeta A. Zlatna odličja izborili su Sven Anić iz Prane kod kadeta A do 37 kg (2 pobjede) i Petar Fičko iz Banije Pandas kod kadeta A do 41 kg (2 pobjede), a srebrna predstavnici Banije Pandas Lucio Matuzić (kadeti A do 37 kg – 1 pobjeda) i Aleksandra Macut (kadetkinje A do 55 kg – 1 pobjeda).

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Karlovčanke i u drugom ovosezonskom županijskom ogledu bolje od Ozaljčanki