Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Bruno Belčić državni dvoranski doprvak na 1500 metara, Tomislav Novosel brončani na dvostruko dužoj dionici

Hrvoje Neralić je s osobnim dvoranskim rekordom zauzeo 4. mjesto na 800 metara.

Karlovački atletičati okitili su se srebrom i broncom na Seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske održanom danas u Zagrebu. Bruno Belčić državni je doprvak na 1500 metara, a Tomislav Novosel brončani na dvostruko dužoj dionici.

Bruno Belčić je u utrci na 1500 metara ciljem prošao drugoplasirani u konkurenciji još četvorice trkača. Ostvario je vrijeme 4:05.05 i bio 56 stotinki sporiji od pobjednika Dina Bošnjaka iz Velike Gorice, a brži od trećeplasiranog Ivana Vuletića iz riječkog Kvarnera. Novosel je na 3000 metara s rezultatom 8:25.87 ostvario osobni dvoranski rekord, no to mu je bilo dovoljno za brončanu medalju jer su brži od njega bili Dino Bošnjak iz Velike Gorice i Lovro Nedeljković iz osječke Slavonije-Žita.

Osobni dvoranski rekord ubilježio je i Hrvoje Neralić na 800 metara. Istrčao je spomenutu dionicu za minutu, 56 sekundi i 71 stotinku, ali je osvojio 4. mjesto s 93 stotinke sporijim vremenom od trećeplasiranog Ivana Vojnovića iz Zagreba. U istoj utrci Andrej Belčić bio je deseti, a Tin Dolšak dvanaesti.

Karlovačka muška štafeta na 4 puta 400 metara, u sastavu Bruno Belčić, Andrej Belčić, Ivan Katić i Hrvoje Neralić, osvojila je 4. mjesto s rezultatom 3:25.20, oko dvije i pol sekunde iza trećeplasirane prve štafete Zagreba.

U utrci seniorki na 400 metara Lea Novković je s rezultatom 58.24 zauzela 7. mjesto, dok je Irina Vidiček-Ljubojević osvojila posljednje 11. mjesto.

Pročitajte i ovo

PEĐA GRBIN

Šef SDP-a u Karlovcu: “Vlada kopira naša stambena rješenja i plasira ih pod svoja. Ovdje smo da pomognemo građanima, to nam je obveza”