Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Bruno Belčić dvoranski seniorski državni prvak na 1.500 i brončani na 3.000 metara, brat Andrej srebrni na 800 metara

Ženska štafeta na 4×400 metara bila je četvrtoplasirana.

Zlatnu, srebrnu i brončanu medalju osvojili su atletičari Karlovca na jučerašnjem Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za seniorke i seniore održanom u Zagrebu. Bruno Belčić državni je prvak na 1.500 i brončani na 3.000 metara, a njegov mlađi brat Andrej srebrni na 800 metara.

Bruno Belčić prilično uvjerljivo slavio je u utrci na 1.500 metara u konkurenciji šestorice natjecatelja. Utrčao je u cilj s vremenom 3:57.79, gotovo dvije sekunde bržim od srebrnog Nina Jambrešića iz zagrebačkog Dinama-Zrinjevca. Njegov klupski kolega Lovro Kasunić bio je posljednji šestoplasirani. A na dvostruko dužoj dionici, na 3.000 metara, Bruno je osvojio broncu s osobnim dvoranskim rekordom 8:50.90, iza Doriana Miškulina iz Svetica i Tomislava Novosela iz Dinama-Zrinjevca. Njegov mlađi brat Andrej je na 800 metara, u konkurenciji devetero atletičara, dotrčao do srebra s osobnim dvoranskim rekordom 1:53.47, samo tri stotinke sporijim od pobjednika Kara Videke iz Dinama-Zrinjevca.

Karlovačka ženska štafeta 4×400 metara u sastavu Nera Malović, Nika Jagodić, Irina Vidiček-Ljubojević i Lea Novković bila je četvrta, Lea Novković je u finalu na 60 metara zauzela posljednje 6. mjesto, kao i Hela Rakamarić u utrci na 1.500 metara, na 400 metara Novković je bila sedma, a na 400 metara Hrvoje Neralić osmoplasirani.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Ipak bez čuda u Zagrebu: ‘Mladostašice’ odigrale jako dobru utakmicu, glatko nadigrale ‘Kelteksice’ i prošle u finale Kupa