Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Život ODLIČNA IDEJA Podijeli

Brzo i jednostavno unesite dašak svježine u svoj životni prostor

Želite unijeti vidljivu promjenu u svoj dom, a ni sami niste sigurni što i kako? I uz to ne želite potrošiti previše novca, niti angažirati cijelu četu majstora koji će danima biti u Vašem domu?

Razmislite o vrlo jednostavnom, a istovremeno zbilja uočljivom rješenju – postavite nove tapete na zid.

Bez obzira na to imate li već tapete ili ne, nove su zidne tapete uvijek odlična ideja. Osim što su vrlo jednostavne za postavljanje, vrlo će efektno udahnuti dašak svježine u Vaš životni prostor.

Kako odabrati idealne tapete?

Izbor idealnih tapeta zbilja je jednostavan nakon što si postavite neka pitanja. Na primjer, u koju prostoriju ih postavljate? Nalaze li se tamo već neke tapete ili ih postavljate na čist zid? Želite li jednobojne tapete, neke s uzorkom ili pak s uočljivim motivom koji će postati središnja vizualna točka svakog prostora te poticati zanimljive razgovore s gostima? Odgovori na navedena pitanja vrlo će Vas brzo odvesti na idealne tapete.

Zidne tapete – najpovoljnija varijanta zidne obloge

Ako ste cijeli život sanjali o oblaganju zida u na primjer, drvene daske ili kamene obloge, ali se nikako niste uspijevali odlučiti na taj korak, tada razmislite o postavljaju tapeta s takvim motivom. Naime, današnje su tapete dostupne u cijelom spektru različitih varijanti, između ostalih i onih koji izgledaju poput kamenih ili drvenih obloga. Osim što je postavljanje tapeta u odnosu na kamene ili zidne obloge značajno jednostavnije i brže, osjetno je povoljnije. Zahvaljujući tome, nakon što ih postavite, moći ćete kvalitetno procijeniti kako se ta vrsta ukrasa uklapa u Vaš interijer, i ako na kraju zaključite da to ipak nije ono što ste željeli, zaista ih je jednostavno zamijeniti onime što Vam se više sviđa.

A što je s tapetama u dječjoj sobi?

Djeca su poznata po tome da vrlo često i brzo mijenjaju ono što vole. Nije rijetkost da su jedan tjedan gorljivi obožavatelji različitih vrsta životinja, a već ih sljedeći tjedan zanimaju putovanja, svijet i slično. Kako biste doskočili promjenama njihovih favorita, odlučite se za zidne tapete. Neka dijete odabere zid na koji ih želi postaviti i dajte mu da bira među širokom ponudom u kojoj će svatko vrlo lako pronaći idealan motiv za sebe.

Na kraju, ako tražite jednostavan projekt koji će drastično preobraziti Vaš životni prostor, odlučite se za zidne tapete i uživajte u svom novom prostoru za već nekoliko sati.

Izvor slike: Dovido.hr

(sponzorirana objava)

Pročitajte i ovo

AGLOMERACIJA U ZVIJEZDI

Sutra počinju prvi radovi i polaganje mimovoda u Haulikovoj i Samostanskoj te na Ruskom putu