Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata. Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće. Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti - tako što ćemo smanjiti broj ministarstava i decentralizirati državnu upravu. Zašto neka ministarstva ne bi bila u Slavoniji, a neka u Dalmaciji? I, na kraju, kome bi uopće moglo smetati podizanje kvalitete života i sreća hrvatskoga naroda?, napisao je ovo Škoro na Facebooku i tako demantirao navode da će, ako postane premijer, osnovati ministarstvo sreće. Podsjetimo, dio programa stranke Miroslava Škore posvećen je kvaliteti života, u sklopu čijeg se poboljšanja predlaže 'osnivanje određenog državnog tijela'. Večernji je pisao da je za njegovo ubacivanje u programska načela zaslužna Anita Freimann, inače sumentorica Škori na doktorskoj disertaciji i 'doktorica sreće'. - Spoj je to ekonomije i psihologije, kojim se svjetski ekonomisti bave već više od četrdeset godina. Ministarstva sreće već postoje, primjerice u Butanu, gdje su odavno shvatili da BDP nije indikator kvalitete života i blagostanja u državi - rekla je Anita Freimann za Večernji list. Ipak ništa od Ministarstva sreće Prikazan je period od 1900. do 2000. godine. Vidjet ćete kada je bilo poželjno imati jako rumene obraze, a kada sasvim suprotno - blijedu, profinjenu put koja se vezivala uz plemstvo Kako se ljepota mijenjala kroz stoljeće - od šminke do frizura... Zagrebačkoj odvjetnici stiglo je rješenje za plaćanjem spomeničke rente iako mjesecima ne radi u toj zgradi zbog posljedica razornog potresa koji je pogodio Zagreb Ne dolazi na posao, ured joj je uništen, ali svejedno mora platiti spomeničku rentu Srpska pjevačica Sandra Afrika našla se usred afere s golim fotografijama, ali je vijest o navodnom klinču s bivšim dečkom demantirala. Odgovorila je na '24 pitanja' i priznala što voli o Hrvatskoj Srpska zvijezda Sandra Afrika nakon skandala: 'Uopće se ne živciram, to je dio našeg posla'

Život KOKTELČIĆI I OSTALO Podijeli

Budući mladi barmeni u Karlovcu “miksali” barska pića

Najbolji učenici iz Virovitice, Osijeka i Topuskog

Čak 21 natjecatelj iz 12 hrvatskih škola natjecao se na Junior barmen kupu u organizaciji karlovačke Trgovačko ugostiteljske škole.

U disciplini klasična priprema duge barske mješavine natjecalo se 18 učenika i učenica, a najbolja je bila Rozalija Firšt iz Strukovne škole Virovitica, drugo mjesto osvojila je Matea Krnjača iz Srednje strukovne škole bana Josipa Jelačića iz Sinja, dok je treći bio Antonijo Bićanić iz Srednje škole Plitvička jezera iz Korenice.
U disciplini Flair – slobodni stil najbolji je bio Danijel Kolaković iz Srednje škole Topusko, dok su drugo i treće mjesto osvojili predstavnici Ugostiteljsko – turističkog učilišta iz Zagreba, drugi je bio Pavo Plivelić, dok je treći bio Leo Radović.
Nagradu publike osvojili su: prvu Valentina Filko iz Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, drugu – Leo Radović iz Ugostiteljsko – turističkog učilišta iz Zagreba, treću – Petra Vuljanić iz Trgovačko-ugostiteljske škole, Karlovac.

Pročitajte i ovo

POMAŽU I KAD NEMA POPLAVA

Vojska na Korani gradi Bailey most. Spajat će Turanj i Logorište za prijevoz materijala za nasip