Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  31C° Karlovac

 • weather-image

  31C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Život SVEGA POMALO Podijeli

Buvljak sa 6 izlagača u Urbanom parku: Temelj svega je cjenkanje

Ni oblačno vrijeme nije pokvarilo atmosferu na buvljaku u Urbanom parku

Od igle do lokomotive, na taj se način može opisati raznovrsnost izloženih proizvoda na današnjem buvljaku koji se održao u Urbanom parku u Karlovcu.

– Cijena izloženih proizvoda određuje se subjektivno, ovisno o tome koliko mi se žuri da stvari maknem iz podruma ili skloništa. Na sajmovima ne možete kupiti, a da se ne cjenkate, to je zlatno pravilo buvljaka, rekla je Valentina Mesarić, članica udruge Eko Pan.

Ni oblačno vrijeme nije zaustavilo nekolicinu građana da dođu i izlože stvari koje više ne koriste. Na buvljaku je danas bilo šest izlagača, a sudionici si međusobno prodaju ili razmjenjuju stvari koje više ne koriste.

Na taj se način, kako ističe Mesarić sustavno smanjuje količina otpada, a ovakva događanja odlična su prilika za druženje i ispijanje kave.

– Zadovoljni smo odazivom, a nadamo se i da ćemo ove godine uspjeti održati kontinuitet od jednog buvljaka mjesečno. Sljedeći na rasporedu je 22. travnja u Urbanom parku. Bit će to miješani tip sajma, ali s naglaskom na knjige, ploče, markice i razglednice, objasnila je Mesarić.

L.Belavić

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Održana sjednica IO HNS-a, o ‘klubovima od posebnog interesa’ nije riječi, Karlovac 1919 od sljedeće sezone četvrtoligaš