Radio Mrežnica
MINI RUKOMET Podijeli

Čak 104 ekipe na prvom dijelu 18. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca

Za naslove pobjednika borit će se djevojčice i dječaci rođeni 2008. godine i mlađi – Škola rukometa Karlovac nastupit će s dvije ekipe djevojčica i četiri ekipe dječaka.

KARLOVAC – Čak 104 ekipe djevojčica i dječaka nastupit će u nedjelju na prvom dijelu 18. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu.

U organizaciji ovog velikog natjecanja, kazao je predsjednik Škole rukometa Karlovac Miloš Đanković, sudjelovat će oko 180 volontera u 38 službi Organizacijskog odbora, a održavanje natjecanja, uz Predsjednicu Republike Kolindu Grabar Kitarović, državnu tajnicu za sport Janicu Kostelić, Karlovačku županiju i Grad Karlovac, podržalo je 106 sponzora. Troškovi cjelokupnog prvenstva, za obje nedjelje, iznose 211 tisuća kuna.

Nastupit će šest ekipa iz inozemstva, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a velikom broju djece ovo će biti prvo veliko natjecanje na kojem će nastupiti – istaknuo je Đanković.

– Upravo zbog toga svaki sudionik dobit će majicu i keramičku medalju, kao uspomenu na dolazak u Karlovac. Natjecanje u nedjelju, za djevojčice i dječake rođene 2008. godine i mlađe, počinje u 9 sati. Igrat će se istovremeno u tri dvorane na devet terena: Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani ‘Mihajla Prezelja Mitile’ na Dubovcu i dvorani Osnovne škole Grabrik. Svečano otvorenje je oko 13 sati u Sportskoj dvorani, završetak natjecanja oko 17, te proglašenje najboljih oko 18 sati.

Karić s dječacima želi biti među pet najboljih, Ljubić s djevojčicama očekuje ulazak u polufinale

Škola rukometa Karlovac nastupit će ove nedjelje s dvije ekipe djevojčica i četiri ekipe dječaka. Denis Karić, trener prve i druge ekipe dječaka, kazao je da su njegovi rukometaši nastupili na niz turnira i ostvarili veliki napredak. U ekipi ima više igrača rođenih 2009. godine, no bez obzira na tu činjenicu cilj je biti među pet najboljih. Ivica Ljubić vodit će obje ekipe djevojčica, koje su na niz ovogodišnjih turnira osvojile naslove pobjednica. Njegove igračice nastupile su na prvenstvu i prošle godine u starijem godištu, a u nedjelju očekuje ulazak u polufinale. Treću i četvrtu ekipu dječaka vodit će Domagoj Smojver, kojemu će ovo, kao i njegovim igračima, biti prvo veliko natjecanje.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More