Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Županija PROMJENA Podijeli

Ćelić postao zamjenik ravnatelja policije, PU karlovačku odsad vodi Bratić

Ćelićevo rješenje je privremeno na 6 mjeseci, no kako stvari stoje moglo bi biti i konačno

Dosadašnji načelnik karlovačke Policijske uprave Josip Ćelić postao je zamjenik glavnog ravnatelja policije Nikole Milina, a upravu od danas vodi njegov zamjenik Darko Bratić, doznaje Radio Mrežnica.

Ćelić je na mjesto zamjenika ravnatelja premješten službeno jučer, a u MUP-u se doznaje da je riječ o privremenom premještanju, odnosno rješenju po potrebe službi na 6 mjeseci. Ćelić bi tako u Ravnateljstvu trebao voditi problematiku interventne, specijalne te granične policije, odnosno problematiku ilegalnih migracija, što ne treba čuditi s obzirom da je u PU karlovačkoj koja se nalazi na migrantskoj ruti vrlo dobro upoznao problematiku.

Privremeno premještanje na mjesto načelnika dobio je Bratić, a za svako imenovanje preko 30 dana treba se dobiti rješenje MUP-a

O Ćelićevom premještaju u Ravnateljstvo šapće se već nekoliko mjeseci, a čak se spekuliralo i da će postati ravnatelj, no on sam nekoliko puta otklonio je te informacije. Ipak, informacije su se pokazale točnima, a početkom lipnja bilo je to već apsolutno sigurno.

Ćelićev nasljednik i broj 1 karlovačke PU od danas je tako Darko Bratić, dosadašnji zamjenik načelnika koji je to postao u prosincu prošle godine. Ćelić je pak šef postao u rujnu prošle godine.

Pročitajte i ovo

NULA POZITIVNIH

Karlovačka županija bez novooboljelih