Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Županija PROMJENA Podijeli

Ćelić postao zamjenik ravnatelja policije, PU karlovačku odsad vodi Bratić

Ćelićevo rješenje je privremeno na 6 mjeseci, no kako stvari stoje moglo bi biti i konačno

Dosadašnji načelnik karlovačke Policijske uprave Josip Ćelić postao je zamjenik glavnog ravnatelja policije Nikole Milina, a upravu od danas vodi njegov zamjenik Darko Bratić, doznaje Radio Mrežnica.

Ćelić je na mjesto zamjenika ravnatelja premješten službeno jučer, a u MUP-u se doznaje da je riječ o privremenom premještanju, odnosno rješenju po potrebe službi na 6 mjeseci. Ćelić bi tako u Ravnateljstvu trebao voditi problematiku interventne, specijalne te granične policije, odnosno problematiku ilegalnih migracija, što ne treba čuditi s obzirom da je u PU karlovačkoj koja se nalazi na migrantskoj ruti vrlo dobro upoznao problematiku.

Privremeno premještanje na mjesto načelnika dobio je Bratić, a za svako imenovanje preko 30 dana treba se dobiti rješenje MUP-a

O Ćelićevom premještaju u Ravnateljstvo šapće se već nekoliko mjeseci, a čak se spekuliralo i da će postati ravnatelj, no on sam nekoliko puta otklonio je te informacije. Ipak, informacije su se pokazale točnima, a početkom lipnja bilo je to već apsolutno sigurno.

Ćelićev nasljednik i broj 1 karlovačke PU od danas je tako Darko Bratić, dosadašnji zamjenik načelnika koji je to postao u prosincu prošle godine. Ćelić je pak šef postao u rujnu prošle godine.

Pročitajte i ovo

ODLIČNE VIJESTI

U Karlovačkoj županiji, drugi dan zaredom, nema novooboljelih