Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Županija PU KARLOVAČKA Podijeli

Ćelićev zamjenik postao Darko Bratić

I Bratić, kao i Ćelić, s velikom su se željom vratili u PU Karlovačku nakon što su obojica prije pet godina morali otići nakon brojnih medijskih napisa

Novi zamjenik načelnika Policijske uprave Karlovačke je Darko Bratić.

Bratić će tako biti prvi “do” sadašnjeg načelnika Josipa Ćelića, a na ovo mjesto imenovan je prošli tjedan. Zadnjih pet godina radio je u OKC-u Ministarstva unutarnjih poslova. Tamo je stigao nakon afera i medijskih napisa vezanih upravo uz Ćelića otprije pet godina, a u kojima se spominjalo i njegovo  ime.

U PU Karlovačkoj Bratić je među ostalim, dotad bio načelnik odjela policije, a jedno vrijeme  i načelnik PP Duga Resa.Nakon petogodišnjeg zagrebačkog staža obojica su se tako vratili u PU Karlovačku kao vodeći ljudi. Dosadašnji Ćelićev zamjenik Ivica Porubić radit će u OKC-u MUP-a.

Treba podsjetiti  i da je načelnik Ćelić u nedavnom razgovoru za Radio Mrežnicu najavio čistku kadrova koji nemaju zadovoljavajuće rezultate. Dodatno, spomenuo je i predstavku koja spominje neke sad već bivše načelnike i rukovoditelje i najavio postupanja. Je li Porubićevo detroniziranje dio toga, nije još poznato, no zanimljivo je da je Porubić bio Ćelićev zamjenik i u pretprošlom mandatu, a onda na funkciji ostao i s dolaskom novog načelnika Kotića.

Pročitajte i ovo

NULA POZITIVNIH

Karlovačka županija bez novooboljelih