Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Županija PU KARLOVAČKA Podijeli

Ćelićev zamjenik postao Darko Bratić

I Bratić, kao i Ćelić, s velikom su se željom vratili u PU Karlovačku nakon što su obojica prije pet godina morali otići nakon brojnih medijskih napisa

Novi zamjenik načelnika Policijske uprave Karlovačke je Darko Bratić.

Bratić će tako biti prvi “do” sadašnjeg načelnika Josipa Ćelića, a na ovo mjesto imenovan je prošli tjedan. Zadnjih pet godina radio je u OKC-u Ministarstva unutarnjih poslova. Tamo je stigao nakon afera i medijskih napisa vezanih upravo uz Ćelića otprije pet godina, a u kojima se spominjalo i njegovo  ime.

U PU Karlovačkoj Bratić je među ostalim, dotad bio načelnik odjela policije, a jedno vrijeme  i načelnik PP Duga Resa.Nakon petogodišnjeg zagrebačkog staža obojica su se tako vratili u PU Karlovačku kao vodeći ljudi. Dosadašnji Ćelićev zamjenik Ivica Porubić radit će u OKC-u MUP-a.

Treba podsjetiti  i da je načelnik Ćelić u nedavnom razgovoru za Radio Mrežnicu najavio čistku kadrova koji nemaju zadovoljavajuće rezultate. Dodatno, spomenuo je i predstavku koja spominje neke sad već bivše načelnike i rukovoditelje i najavio postupanja. Je li Porubićevo detroniziranje dio toga, nije još poznato, no zanimljivo je da je Porubić bio Ćelićev zamjenik i u pretprošlom mandatu, a onda na funkciji ostao i s dolaskom novog načelnika Kotića.

Pročitajte i ovo

#OSTANIDOMA

Nema novooboljelih u Karlovačkoj županiji, ali ima kršitelja s propusnicama – njih 5