Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Život TRAŽIMO UDOMITELJE Podijeli

Četiri štenca s ruba smrti iz Utinje traže novi dom

Spasila ih je i privremeni dom dala veterinarka Lovorka Rubeša

Pretužna priča o četvero štenaca koji su plesali na rubu smrti u Utinji, a onda ih je spasilo dobro srce veterinarke Lovorke Rubeša mora vas ganuti.

Štenci stari 3 i 5 mjeseci bili su u strašnom zdravstvenom stanju, izgladnjeli, preušteni sami sebi, bolesni. Veterinarka Rubeša odlučila ih je “povući” iz Utinje, liječiti i brinuti o njima. Sada su svi štenci dobro, a samo jedan štenac još malo čeka da mu izraste nova dlaka. Naime, bili su toliko loše i zapušteni da im je pala i dlaka. No, za sve ima lijeka, pa tako i za to. Molećivi pogledi i velike oči pune ljubavi traže sada novi dom, a mi vas molimo da nam u tome pomognete.

Naša Sanja Doležal na svoje se oči danas uvjerila u muku koju su štenci proživjeli, pozvala je i naše slušatelje na suosjećanje i akciju udomljavanja.

Tko želi udomiti ove divne psiće koji neće narasti veliki i idealni su za obitelji s djecom, izuzetno osjećajni, željni ljubavi i druženja jer su prošli pakao , gladni,žedni, bolesni i nikakvi, neka se javi na 099  578 9999 ili nama na Radio Mrežnicu.

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’