Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac SVE ONLINE Podijeli

Četverogodišnja Dita najljepši karlovački pas mješanac u godini korone

Vilma, Jani, Nora Dinka i Arthur pobjednici po kategorijama

Dita, 4 godine i 10 mjeseci stara mješanka njemačkog ovčara i zlatnog retrivera, najljepši je pas mješanac grada Karlovca u 2020. godini. 

Rezultat je to jubilarnog petog, ali ove godine online izbora, prve šape među gradskim mješancima. Najmješanac za 2020. godinu izabran je na Facebook stranici “Daj šapu” između 15 pasa odnosno između prvih pet pasa po broju lajkova u kategorijama Juniori, Seniori i Odrasli. Potom je Ditu, vlasnice Jelene Barić, jednoglasno odabrao tročlani žiri: Petra Mlačak Rosić iz gradske uprave te Žarko Latković i Petra Šegulić iz udruge Turbina promjena.

Pas Vilma vlasnika Nives Petrić i Ivana Šklempeja, Jani Ivane Gojak Kučinić, Nora Dinka Ane Pavlić i Arthur Ive Rukavine pobjednici su pak po kategorijama Junior, Senior, Odrasli, Vještine/Trikovi gdje su dobili najviše lajkova.

Izbor već tradicionalno organizira Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“, a ove godine zbog koronavirusa izbora nije bilo uživo. Možda je to razlog zbog kojeg je u četiri kategorije: Juniori, Seniori, Odrasli i Trikovi/Vještine pristigao rekordan broj prijava, čak 101.

Izborom najmješanca obilježava se 4. listopada – Svjetski dan životinja

Pobjednike svih kategorija i najmješanca grada Karlovca za 2020. godinu očekuju poklon paketi, pehari i zahvalnice. Svi prijavljeni psi primit će online personaliziranu zahvalnicu u znak zahvalnosti na sudjelovanju u 5. Izboru za najmješanca grada Karlovca za 2020. godinu.

Izbor za najmješanca grada Karlovca provodi se svake godine u listopadu kako bi se simbolično obilježio Svjetski dan životinja.

Pročitajte i ovo

ŽIDOVI U KARLOVCU

Obilježen Dan sjećanja na žrtve Holokausta: Jedan je to od najvećih zločina u povijesti čovječanstva