Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Karlovac NAJMJEŠANAC Podijeli

Četverogodišnja Lady izabrana za najljepšeg psa ove godine u Karlovcu

Drugo mjesto osvojila je Bella, a treće Tweety

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ danas je održala sedmi po redu „Izbor za najmješanca grada Karlovca“. Ove godine, četveronožni natjecatelji bili su toliko zgodni, slatki i simpatični da se žiri nikako nije mogao odlučiti za samo tri mjesta, pa su dodali još tri kategorije.

Tako se u kategoriji miss simpatičnosti proslavila Moli, ponosne vlasnice Iris Jakin. Svaka miss mora imati i svog mistera, a ta titula pripala je simpatičnom Sparkiju, vlasnicee Kate Lušić.

U super teškoj kategoriji, sa svojih 38 kila, titulu je zasluženo odnio Mordor i njegova vlasnica, Marijana Leskovac.

Ove godine, za najmješanca grada Karlovca izabrana je Lady, vlasnice Mihaele Regetaš. Lady ima 4 godine, ali kaže vlasnica, to je prava lijenčina. Najviše se voli odmarati, i to na leđima sa “sve četiri u zraku”, ali niti kopanje joj nije  mrsko. Uza sve silne igrače koje ima doma, zna se, plastična boca najbolja je za žvakanje.

Drugo mjesto osvojila je Bella i njezina vlasnica Ema Grmšek Meštrović, a na trećem mjestu smjestio se Tweety i vlasnica Tea Šargač.

Izborom najmješanca obilježava se 4. listopada – Svjetski dan životinja

Ove godine na natjecanje za izbor najmješanca prijavljeno je 35 njuškica, no danas ih je došlo 31.

Inače, „Izbor za najmješanca grada Karlovca“ provodi se svake godine u listopadu kako bi se simbolično obilježio Svjetski dan životinja ili Svjetski dan zaštite životinja.  4. listopad posvećen je pravima životinja i njihovu blagostanju, s posebnim naglaskom na odnos čovjeka prema ostalim životinjama i važnost svih životinja za život na Zemlji.

 

L. Grčić

 

Pročitajte i ovo

POŽAR

Planula dvorišna zgrada u dugoreškom Varošu, nema stradalih