Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija STIGLI NA RADIO MREŽNICU Podijeli

Četvrti razredi OŠ V.Nazor na Radio Mrežnici: Oduševili interesom, znanjem i sposobnostima

U posjet su stigli u povodu Dana radija, a uljepšali nam dan svojim znanjem i pristojnošću

Učenici 4.a i 4.b razreda dugoreške Osnovne škole Vladimir Nazor posjetili su danas, u povodu Dana radija Radio Mrežnicu.

Prava ekipa skupila se tako u našim prostorijama, a nije dugo trebalo niti da pokažu koliko su pametni, mudri, sposobni, ali i zainteresirani za učenje nečeg novog. Riječ je o sjajnoj ekipi učenika koja nas je prije svega oduševila jednostavnošću i pristojnošću, a onda i onime čime se bave. Interesira ih puno toga, o internetu i društvenim mrežama znaju jako puno, a danas su naučili kako se “proizvodi” radijski zvuk, kako odlazi u eter i dolazi do slušatelja. Neki su se okušali i u kratkom razgovoru i to uživo u programu i pokazali da baš za tremu nisu čuli, drugi su se već vidjeli u onom dijelu koji “radi, ali se ne čuje”, a neki su otkrili i zanimljive stvari kojima se bave, poput proučavanja vlakova.

Učiteljice Sanda Halovanić i Gordana Krstulić odabrale su sjajan način učenja za svoje đake, a naša Tamara, Dado i Toma objasnili su im kako sve to “ide”. Ono što smo od njih saznali jest da je radio jako dobar medij jer “ne smeta dok učiš”, “lakše učim dok slušam muziku” i slično, a svi slušaju Radio Mrežnicu. Osim što je slušaju, prate je i na Instagramu pa ako je suditi po “Nazorovcima” za budućnost doista ne treba brinuti.

Pročitajte i ovo

NAJ FOTKA

Fotografija dugoreškog klizališta s najviše lajkova osvaja klizaljke; Darivanje traje sve do kraja godine