Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Njegova mama ima Alzheimerovu bolest ili demenciju i vrlo je slaba. To me navodi na misao da će doći trenutak u životu kada će njemu trebati dodatna njega, ispričala je 'Imam 23 godine, a moj dečko 71. Svi kažu da gubim vrijeme s njim, ali planiramo vjenčanje' Željko Sopić (48) novi je trener Gorice, posljednje plasirane momčadi SuperSport HNL-a. Nakon raskida s Igorom Angelovskim, predsjednik kluba Nenad Črnko donio je odluku da će do kraja polusezone momčad voditi Mensur Mujdža, dotadašnji trener juniora Gorice, a sad je bilo potrebno i dugoročno rješenje. Posljednji angažman Sopić je imao u azerbajdžanskom Sabahu. Kao glavni trener vodio je Rudeš, Dinamo II i Sabah FK. Sopić je 2016. bio vršitelj dužnosti trenera prve momčadi "modrih". U tri utakmice skupio je dvije pobjede i poraz. U kupu je pobijedio Veli Vrh, u prvenstvu Lokomotivu, a u skupini Lige prvaka izgubio je kod kuće od Juventusa (4-0). Željko Sopić novi trener Gorice Studija je pokazala da Coca-Cola zapošljava gotovo četvrtinu radnika u industriji bezalkoholnih pića, a svako radno mjesto podržava dodatnih 14 radnih mjesta u hrvatskom gospodarstvu Coca-Cola doprinijela hrvatskom gospodarstvu 2,2 milijarde kn Mirjana Akrapović i Dragan Lukić navijači su hrvatske reprezentacije iz Švedske. Putuju na sve utakmice, u zadnjih 12 godina nisu propustili nijednu natjecateljsku. 'Nismo nikakvi bogataši' Putujemo svugdje, ni jednu utakmicu 'vatrenih' nismo propustili... I uopće nije skupo!

Život NA SVETU KATARINU Podijeli

Chorus Carolstadien u petak ima koncert “Povijesni gradovi-Putevi Zrinski Frankopana”

Održat će se u Atriju Veleučilišta, a ulaznice nisu potrebne

Chorus Carolstadien održat će sutra koncert “Povijesni gradovi-Putevima Zrinski Frankopana”. Održat će se na samu Svetu Katarinu, u Atriju Veleučilišta u Karlovačkoj zvijezdi, a ulaznice za sam koncert nisu potrebne. 

Kažu iz zbora, samo je treba doći, prepustiti se i uživati u glazbi, a oni će se pobrinuti za sve ostalo.

Prvi je to u nizu kulturnih susreta kroz glazbu i povijesti, umrežavanjem zborova, vokalnih ansambala i hrvatske nematerijalne baštine.

Također, ovo je prvi koncert isprepleten glazbom i povijesti znamenite obitelji, a pod visokim je pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture.

Uvod je to u brojne kulturno zabavne događaje što su u pripremi do kraja godine, Chorus Carolostadien  iz Karlovca  koji je pokretač je projekta “Povijesni gradovi – Putevima Zrinski Frankopana”

O ulozi Zrinskih i Frankopana  poveznici ovih velikaša između  Karlovca ,Ozlja i Čakovca, govorit će kustos Zavičajnog muzeja u Ozlju Stjepan Bezjak.  U glazbenom dijelu uz “Carolo” , predstavit će se i zbor ” Josip Slavenski Štolcer iz Čakovca.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture, a osim zborova nastupit će i vokalni solisti i instrumentalisti.

Sve će uveličati Karlovački husari, Dubovački streličari, a organizatori pripremaju još nekoliko ugodnih iznenađenja

Ulaz na koncert koji ima i humanitarni karakter je besplatan.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda