Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Županija ZABAVNO LJETO U DUGOJ RESI Podijeli

Cijela Hrvatska može trčati dugoreški Grin Run, do sad više od 120 prijava. U pripremi i mini Grin Fest

Prijave za Grin Run i Brin Bike produžene do 17. lipnja… Cijelo ljeto na Mrežnici obilovat će zabavnim sadržajima


Više do 120 trenutno je prijavljenih sudionika ovogodišnjeg virtualnog izdanja Grin Run i Grin Bike utrke u Dugoj Resi, a uskoro će biti poznat i program mini Grin Festa.

-Na vrijeme smo se ove godine pripremili da napravimo Grin Fest da ga nadogradimo na prošlu godinu, da ispravimo sve greške koje smo imali međutim zbog situacije oko korone to se moralo kompletno odgoditi i “pretumbati”. Ali, u svakom zlu neko dobro zato što eto, prije bi se utrka trčala samo u Dugoj Resi, a sada cijela Hrvatska može trčati Grin Run, rekao je na današnjoj pressici dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar.

Prijave za obje utrke su produžene do 17. lipnja na www.utrka.com. Trči se na 3 ili 10 kilometara kod kuće ili u teretani na traci, bilo gdje od 20. do 21. lipnja. Bicikl se vozi na 21 i 48 kilometara na dvije zadane staze. Rezultate je potrebno snimiti i poslati do zadanog roka na utrka.com.

Za manifestacije na Mrežnici kroz 9 ljetnih vikenda Turistička organizatorima daje 5.000 kuna

No, nisu utrke jedino što će se događati u Dugoj Resi tijekom ljeta. Turistička zajednica područja raspisala je natječaj (produžit će ga) za programe kroz devet vikenda na rijeci Mrežnici za koje će se organizatorima dati po 5.000 kuna.

– Zamislili smo da svaki vikend na drugoj lokaciji imamo drugu manifestaciju, drugu vrstu zabave “u svom dvorištu” kako bi im pomogli prebroditi ovu situaciju s koronom. Na te manifestacije bi ljudi došli u većem broju i podržali njihov rad, pojasnio je direktor TZP Četiri rijeke Ivan Puškarić.

-To znači da ćemo imati na svakom kupalištu kroz devet vikenda imati devet novih događanja na rijeci Mrežnici odnosno i u Amfiteatru ako bude bilo zanimljivo, dodao je gradonačelnik Boljar.

Nema velikog, ali bit će mini GrinFesta

Planira se intenzivno i program mini Grin Festa jer je veliki morao biti odgođen.

-U tom mini Grin Festu će biti događaj koji će se zvati “Pozdrav školi” i “By, by korona” tako da će cijelo ljeto biti interesantno na području cijele Duge Rese, ali i četiri općina koje su u sastavu Turističke zajednice, šturo je otkrio Puškarić.

Pročitajte i ovo

USKORO

Elementarna nepogoda za Karlovačku županiju još nije proglašena