Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Cindrić 6., Filipčić 16., Hrvatska 2.

Na natjecanju su sudjelovali strijelci iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Slovačke, Mađarske i Hrvatske. Cindrić i Filipčić nastupili su u disciplini zračni pištolj. Vlado Cindrić nastupio je u sastavu reprezentacije Hrvatske, a Tome Filipčić kao predstavnik kluba. U disciplini zračni pištolj sudjelovala su 63 strijelca. Prvo mjesto osvojio je Damir Mikec iz Slovenije […]

Na natjecanju su sudjelovali strijelci iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Slovačke, Mađarske i Hrvatske. Cindrić i Filipčić nastupili su u disciplini zračni pištolj. Vlado Cindrić nastupio je u sastavu reprezentacije Hrvatske, a Tome Filipčić kao predstavnik kluba.

U disciplini zračni pištolj sudjelovala su 63 strijelca. Prvo mjesto osvojio je Damir Mikec iz Slovenije sa 682,9 krugova, drugi je bio Pavol Kop iz Slovačke sa 680,9, treći Vasilije Groza iz Srbije sa 677,4 kruga, a najbolji predstavnik Hrvatske bio je Vlado Cindrić na 6. mjestu sa 669,9 krugova. Tome Filipčić bio je 16. s 568 krugova.

U sklopu natjecanja održan je i tromeč Hrvatske, Srbije i Slovenije, a za reprezentaciju Hrvatske nastupio je Vlado Cindrić. Prvo mjesto osvojila je Srbija, druga je bila Hrvatska i treća Slovenija. Od petka do nedjelje Vlado Cindrić nastupit će u sastavu reprezentacije Hrvatske na međunarodnom turniru ‘Grand prix Beograda’.

Pročitajte i ovo

110. BRIGADA

110. Brigada slavi 31 godinu od ustroja: Ove godine braniteljski spust rijekom Kupom