Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Cindrić i Šutalo ponovo obranili naslov državnih prvaka u dvojcu na pariće

Nadomak medalje bila je Ana Katušin u samcu za lake seniorke završivši utrku na 4. mjestu.

Veslači Korane Mislav Cindrić i Dominik Šutalo treću godinu zaredom obranili su naslov državnih prvaka u dvojcu na pariće za lake seniore.

Na Prvenstvu Hrvatske za seniore održanom na zagrebačkom Jarunu, najmasovnijem od osamostaljenja Republike Hrvatske, karlovački klub imao je pet posada u A finalima, a najbolji rezultat ostvarili su Cindrić i Šutalo trećom obranom naslova državnih prvaka u dvojcu na pariće za lake seniore, čime su potvrdili kategorizaciju od strane Hrvatskog olimpijskog odbora.

Nadomak medalje bila je Ana Katušin, koja je u samcu za lake seniorke ciljem prošla četvrta. Juraj Rudar i Josip Grgurić su u dvojcu na pariće za seniore zauzeli 5. mjesto, Patrik Vrabac i Vedran Stojaković su u utrci dvojaca na pariće za lake seniore bili šesti, a seniorski četverac u sastavu Juraj Rudar, Davor Stojaković, Mario Konjevoda i Josip Grgurić osvojio je 7. mjesto.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Povijesni dan za karlovački taekwondo: prof. Miro Brežan i Neven Trbojević dogovorili suradnju i zajednički nastup na natjecanjima