Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Cindrić treći, Filipčić deseti

Na turniru je nastupilo 160 natjecatelja iz 7 zemalja – Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Mađarske i Bugarske. Filipčić i Cindrić nastupili su u disciplini zračni pištolj. Pucalo se dva dana, a prvi dan je bilo ekipno natjecanje i pojedinačne eliminacije. 36 najbolje plasiranih pojedinaca pucalo je za ukupni plasman. Eliminacije su Cindrić […]

Na turniru je nastupilo 160 natjecatelja iz 7 zemalja – Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Mađarske i Bugarske. Filipčić i Cindrić nastupili su u disciplini zračni pištolj. Pucalo se dva dana, a prvi dan je bilo ekipno natjecanje i pojedinačne eliminacije.

36 najbolje plasiranih pojedinaca pucalo je za ukupni plasman. Eliminacije su Cindrić i Filipčić uspješno prošli, a drugi dan natjecanja prvi je bio Andrija Zlatić (Srbija) – 581, finale 680,5 krugova, drugi Damir Mikec (Srbija) 582, finale 678,4 kruga, treći Vlado Cindrić (Policajac Karlovac) 574, finale 671,7 krugova i 10. mjesto Tome Filipčić (Policajac Karlovac) s 566 krugova.

Pročitajte i ovo

ZAHLADILO JE

Gradska toplana počela grijati Karlovčane