Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac ZBOG KORONE Podijeli

Čistoću Karlovac kontaktirajte telefonom ili mailom

Preventivno, kako se ne bi širio koronavirus

Zbog koronavirusa, karlovačka Čistoća podsjeća svoje korisnike da i dalje u što većoj mjeri svoje upite, reklamacije i slično obavljaju telefonom i mailom.

Upiti i reklamacije radnim danom se mogu upititi od 7 do 15 sati na 047/601-494, 047/611-918 ili na e-mail: reklamacije@cistocaka.hr ili kontakt@cistocaka.hr.

– Molimo građane da besplatan odvoz glomaznog otpada (na koji imaju pravo jednom godišnje), naručuju isključivo putem e-obrasca na našoj mrežnoj stranici www.cistocaka.hr. Također, s naše web stranice građani mogu i preuzeti odnosno isprintati obrazac zahtjeva te ga popunjenog i skeniranog poslati na glomazni@cistocaka.hr.

Čistoća Karlovac moli građane i da odvoz glomaznog otpada i šute uz plaćanje dogovaraju telefonski od 7 do 13 sati. Uplate su na žiro-račun tvrtke putem opće uplatnice ili internet bankarstva. Kontakt telefon: 047/613-318, e-mail adresa za slanje dokaza o uplati: glomazni@cistocaka.hr.

-Primjer popunjene uplatnice nalazi se na našoj web stranici. Zahvaljujemo građanima na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju. Ostanimo i dalje svi odgovorni i poštujmo mjere zaštite zdravlja; time štitimo svoje zdravlje i zdravlje okoline.

Pročitajte i ovo

5. ROĐENDAN

Aquatika danas časti besplatnim ulazom u akvarij