Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac 6 GLUMICA TRAŽI AUTORA Podijeli

“Čitanje NJE” u četvrtak u Zorin domu

Borba s depresijom tema je ovog serijala

“Čitanje NJE” serijal je javnih scenskih čitanja suvremenih hrvatskih drama s jakim ženskim licima, a drugi ciklus počinje suradnjom s karlovačkim Zorin domom.
Radi se o projektu 6 glumica traži autora, koji će se održati 8. travnja u Gradskom kazalištu “ZORIN DOM” u Karlovcu s početkom u 18h.

Realizira se uz podršku Ministarstva kulture i medija. Za tu prigodu odabran je tekst mlade i talentirane studentice dramaturgije Mije Laure Jurčić Cijele, ali isprepletene koji tematizira borbu s depresijom i nemogućnost izražavanja emocija. Režiju javnog scenskog čitanja potpisuje Karlovčanka, također studentica dramaturgije, Petra Pleše, a čitaju glumice Petra Cicvarić i Ana Maria Štefanac.

Nakon scenskog programa ‘Čitanja NJE’, dr. med. Igor Salopek iz Integrativnog centra mentalnog zdravlja u Karlovcu će održati predavanje na temu NJEZINO mentalno zdravlje: prepoznavanje, pristupi, izazovi. Večer će se nastaviti razgovorom s publikom.

U svibnju se program ‘Čitanje NJE’ seli u Varaždin, gdje priprema sljedeće scensko čitanje, u suradnji s umjetničkom organizacijom Gllugl, a u planu su i gostovanja u Rijeci i Zagrebu.

 

Pročitajte i ovo

POTPORA

Večeras bakljada na Koranskom mostu kao potpora Hrastovu