Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Mladić je osumnjičen da je u srijedu prijepodne, 15. srpnja oko 11.30 sati u stanu u Ulici Zdenac u Rovinju pokušao ubiti maloljetnika. Prvo se s njim prepirao, a potom je prema njemu bacio nož Prepirao se s maloljetnikom pa ga onda pokušao ubiti nožem Prema pozivu za glavnu skupštinu, koji je slavonskobrodska kompanija objavila putem Zagrebačke burze, dioničari uz ostalo trebaju odlučiti o pokriću gubitaka te o smanjenju temeljnog kapitala Đuro Đaković smanjuje temeljni kapital kako bi pokrio gubitke Na red za sanaciju šteta od potresa i uklanjanje opasnih dijelova konstrukcija danas je došla i Radićeva ulica. Uska Radićeva ulica je zbog velikog broja dizalica i opasnosti od padanja elemenata sa krovova potpuno zatvorena. Od posljedica potresa počela sanacija Radićeve ulice Prigoda nije ispala najsretnija jer Jug je izgubio finale Regionalne lige od Mladosti (11-15), no jedan je čovjek ipak razvukao osmijeh na lice u srijedu navečer u Gružu. Kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Bojan Bogdanović, naime, u srijedu je postao član dubrovačkog kluba. Bogdanović je bio na jučerašnjoj utakmici i to u društvu svog dobrog prijatelja Branimira Butigana, "divljoligaša" iz momčadi Turčin Danče te svježeg međunarodnog suca. Iskoristila je to, dakako, i Jugova vrhuška i Bogdanovića "ozakonila" navijačem Juga. Bojan se, trenutno u Dubrovniku gdje je kupio kuću, i dalje oporavlja od operacije zapešća desne ruke te neće sudjelovati u završnici tekuće NBA sezone u Orlandu, no trpati bi opet trebao od početka iduće sezone. I sam je nekada igrao vaterpolo, prije desetljeća i pol za Jadran iz Neuma. Bogdanović je postao član Juga

Županija MJESEČNO SUSRETANJE Podijeli

Ćorić u Karlovcu na koordinaciji slušao o projektima, ali što je čuo javnost ne zna

Razgovarali o obrani od poplava, HE Lešće, mutnoći Mrežnice i Korane, Slunju, aglomeracijama

O projektima obrane od poplave gradova Karlovca i Ogulina te sisačkog područja, sprečavanja negativnog utjecaja rada HE Lešće, analize uzroka povećanja otjecanja i mutnoće vode na slivovima rijeka Mrežnice i Korane te o ponovnoj uspostavi Radne jedinice Ispostave HEP-a u Slunju, odlaganju komunalnog otpada na slunjskom području i vodoopskrbnom cjevovodu Cetingrad, razgovaralo se ovaj tjedan na redovnoj mjesečnoj koordinaciji u Karlovačkoj županiji.

Koordinaciju s Hrvatskim vodama, HEP-om, predstavnicima Karlovačke i Sisačko moslavačke županije te Karlovca i Slunja predvodio je sam ministar zaštite okolišta Tomislav Ćorić. Podnesen mu je i izvještaj o projektima Aglomeracije Karlovac-Duga Resa i Aglomeracije Plitvička jezera međutim što je točno ministar čuo i kakvi su zaključci donešeni iz županije ne otkrivaju.

U svom priopćenju na webu tek kažu kako se “kroz sve ove teme prošlo kroz procese rada na pojedinim projektima, trenutom stanju, vremenu potrebnom za okončanje pojedinih faza u projektu s naznakama vremena početka i mogućeg završetka projekta, zadaćama koje slijede i njihovim nositeljima te ukupnim financijskim okvirima”.

Pročitajte i ovo

DOBRA VIJEST

Karlovačka županija danas bez zaraženih, no zbog administracije broji joj se jedan