Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija MJESEČNO SUSRETANJE Podijeli

Ćorić u Karlovcu na koordinaciji slušao o projektima, ali što je čuo javnost ne zna

Razgovarali o obrani od poplava, HE Lešće, mutnoći Mrežnice i Korane, Slunju, aglomeracijama

O projektima obrane od poplave gradova Karlovca i Ogulina te sisačkog područja, sprečavanja negativnog utjecaja rada HE Lešće, analize uzroka povećanja otjecanja i mutnoće vode na slivovima rijeka Mrežnice i Korane te o ponovnoj uspostavi Radne jedinice Ispostave HEP-a u Slunju, odlaganju komunalnog otpada na slunjskom području i vodoopskrbnom cjevovodu Cetingrad, razgovaralo se ovaj tjedan na redovnoj mjesečnoj koordinaciji u Karlovačkoj županiji.

Koordinaciju s Hrvatskim vodama, HEP-om, predstavnicima Karlovačke i Sisačko moslavačke županije te Karlovca i Slunja predvodio je sam ministar zaštite okolišta Tomislav Ćorić. Podnesen mu je i izvještaj o projektima Aglomeracije Karlovac-Duga Resa i Aglomeracije Plitvička jezera međutim što je točno ministar čuo i kakvi su zaključci donešeni iz županije ne otkrivaju.

U svom priopćenju na webu tek kažu kako se “kroz sve ove teme prošlo kroz procese rada na pojedinim projektima, trenutom stanju, vremenu potrebnom za okončanje pojedinih faza u projektu s naznakama vremena početka i mogućeg završetka projekta, zadaćama koje slijede i njihovim nositeljima te ukupnim financijskim okvirima”.

Pročitajte i ovo

NAJNOVIJE U ŽUPANIJI

Karlovačka županija čeka 20-ak testova na koronu