Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -3C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -3C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Croatia ’78 i Ogulin nastavili pobjedničke nizove, promjena trenera u Ilovcu urodila plodom

Žakanjci su na svom terenu pobijedili Zrinski Ozalj s 2:0, a Ogulinci na pomoćnom igralištu Čavlekovog stadiona Koranu sa 4:1.

U današnjim utakmicama 9. kola Prve županijske lige nogometaši Croatije ’78 i Ogulina nastavili su pobjedničke nizove, a uspješan je bio i Ilovac nakon promjene trenera.

Vodeći Žakanjci su na svom terenu, s po jednim pogotkom u svakom poluvremenu, nadigrali Zrinskog iz Ozlja s 2:0 i zadržali četiri boda prednosti na vrhu ljestvice u odnosu na Ogulince, koji su, nakon početnog vodstva Turanjčana, preokrenuli dvoboj na pomoćnom igralištu Čavlekovog stadiona i slavili nad Koranom sa 4:1.

Trećeplasirani Vojnićani su na svom igralištu na odmor odnijeli 2:1 prednost pred Draganićem, a u nastavku su potvrdili pobjedu (4:2). Vatrogasac je u Mostanju slavio nad Barilovićem rezultatom 4:1, a ‘kanarinci’ su prijepodne u Ilovačkoj šumi, s novim trenerom na klupi, pobijedili posljednjeplasiranu rečičku Mladost sa 6:2.

Mrežnica poražena u Novigradu, Cetingrad preuzeo čelo ljestvice

Osmo kolo Druge županijske lige donijelo je smjenu na vrhu ljestvice. Do ovog kola vodeća Mrežnica sa 4:2 je poražena u Novigradu od Dobre, pa je čelo ljestvice preuzeo Cetingrad, koji je na svom terenu s 3:1 bio bolji od Frankopana.

Oštarije su upisale 4:1 domaću pobjedu nad Petrovom Gorom, Dobra je u Svetom Petru s 3:0 nadigrala Kupu, a u dvoboju začelja u Plaškom domaćin je s 3:2 slavio nad Šišljavićem.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SAMO MODERNO

Čistoća postavlja sunčanu elektranu na svojoj radionici, sami izdvojili novac za investiciju