Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Dalija Bunčić zlatna na međunarodnom turniru Galeb Belgrade Trophy, karlovačkim borcima još dva srebra i dvije bronce

Bunčić je do najsjajnijeg odličja došla u kategoriji kadetkinja do 59 kg sa četiri pobjede.

Dalija Bunčić iz Panda Karlovac teama osvojila je zlatno odličje na međunarodnom turniru Galeb Belgrade Trophy – Serbia Open održanom proteklog vikenda u glavnom gradu Srbije, a karlovački su borci izborili još po dva srebra i bronce.

Bunčić je u kategoriji kadetkinja do 59 kg, u konkurenciji 11 natjecateljica, u osmini finala pobijedila Martu Graovac iz Srbije, potom u četvrtfinalu Luciju Miličević iz Bosne i Hercegovine, u polufinalu Ariu Sofokleous s Cipra te u finalu Elenu Bradić iz Srbije.

Srebra su izborili Oscar Kovačić i Lara Tuškan iz Prane. Kovačić je kod juniora do 73 kg, u konkurenciji 9 boraca, u osmini finala bio slobodan, u četvrtfinalu je bio bolji od Miloša Mandića iz Srbije, u polufinalu od Mikolaja Sokolowskog iz Poljske, a u finalu izgubio od Vuka Vuletića iz Crne Gore. A Tuškan je kod kadetkinja do 41 kg, u konkurenciji 12 natjecateljica, u osmini finala bila slobodna, u četvrtfinalu je slavila nad Terezom Garić iz Srbije, u polufinalu nad Deyom Peevom iz Bugarske, a u finalu izgubila od Maše Nešić iz Srbije.

Dvije bronce otišle su u Panda Karlovac team. Petar Fičko je kod juniora do 68 kg, među 10 boraca, u osmini finala bio slobodan, potom je u četvrtfinalu pobijedio Tomasa Neshybu iz Češke, a u polufinalu izgubio od Žarka Krajišnika iz Srbije, dok je Đorđe Bunčić bio u kategoriji juniora do 78 kg, u kojoj su bila samo četvorica boraca, pa mu je za broncu bio dovoljan poraz u polufinalu od sunarodnjaka Roka Brantuše iz Susedgrad Sokola.

Nastupili su još Lucija Hrebac, Nikolina Hrebac, Magdalena Ljubić, Sara Pejnović i Lea Oparnica iz Panda Karlovac teama te Lucio Matuzić iz Prane.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

ZBOGOM, ĆIRO!

‘Jedan, jedini, neponovljivi… Bog! Možeš ga voljeti ili ne voljeti, ali mane nema. Nikada taj čovjek neće umrijeti!’