Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Županija SLUNJ Podijeli

Dan EU projekata obilježen i u Slunju

Predstavili se Crveni križ, HGSS, vatrogasci, policija, Dom zdravlja…

Crveni križ Slunj obilježio je Dan otvorenih vrata EU projekata, ali i sve ostale dane koji se obilježavaju u ovom tjednu.

U Tjedan Crvenog križa odnosno Europskom tjednu, Slunjani su obilježili i 140 godina humanosti, 65 godina dobrovoljnog davanja krvi, Majčin dan i Međunarodnog dana obitelji.

– Na našem veselom druženju pridružili su nam se trkači s bakljom “Peace run” koji su došli iz različitih zemalja te održali zanimljjiv govor vezan za svoje aktivnosti. Ovaj sunčani i veseli dan upotpunila su djeca iz Osnovne škole Slunj kojih je bilo 120 te Dječji vrtić Slunj s 27 mališana. Naši najmlađi su imali priliku vidjeti zanimljive aktivnosti i programe koje su nam pokazali naši dragi suradnici Dobrovoljno vatrogasno društvo Slunj, Policijska postaja Slunj, Dom zdravlja Slunj, Hrvatska gorska služba spašavanja Slunj i Centar za socijalnu skrb Slunj, kažu u Crvenom križu.

Građani su tako mogli izmjeriti tlak i šećer te dobiti savjet za zdravlje. DVD Slunj omogućio je djeci da vatrogasnim šmrkom gase “vatru”, Policijska postaja Slunj je pokazala svoju forenzičku opremu i vozila. HGSS Slunj je pokazao svoju opremu. Volonteri Crvenog križa Slunj su prezentirali pružanje prve pomoći, sa djecom igrala graničara, odbojke, tenis, gumi gumi i na kraju ocrtali park veselim crtežima.

Pročitajte i ovo

RASPISAN NATJEČAJ

Karlovačka bolnica traži novog ravnatelja: Novac je gorući problem