Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Domaća navijačka skupina Torcida, smještena na sjevernoj tribini stadiona, zapalila je od 27. do 30. minute dvije bljeskalice i petnaest baklji pa potom još 35 baklji u drugom poluvremenu, piše u priopćenju Torcida pjevala 'šugava Rijeko', Hajduku kazna od 11 tisuća €! Plenković i Zelenski su se zagrlili, rukovali i razmijenili nekoliko riječi u Bruxellesu na samitu čelnika EU. Održat će i bilateralni sastanak. Ovo je prvi put od ruske invazije da ukrajinski čelnik u Bruxellesu VIDEO Plenković srdačno zagrlio Zelenskog u Bruxellesu, kratko su popričali. U planu i sastanak Transrodni par iz južne indijske države Kerala dočekao je bebu sa suzama radosnicama. Zija Paval kazala je da je njena partnerica Zahad rodila bebu carskim rezom. Podijelila je tu vijest na Instagramu, uz fotografiju ruke bebe, koja je rođena skoro mjesec dana ranije. Kaže kako se Zahad i beba, čije ime i spol nisu otkrili, osjećaju dobro. Kazali su da im se rođenjem djeteta ostvario dugogodišnji san. Par je pauzirao hormonsku terapiju tokom trudnoće, koju Zahad planira nastaviti za dva mjeseca. Par iz Indije koji je pauzirao tranziciju u drugi spol dobio je bebu: 'Ostvarenje našeg sna' Kako je potvrđeno za Dnevni Avaz iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, jedan od sudskih policajaca se, dok su lovili bjegunca, poskliznuo s litice prema obali. Ekipa Hitne pomoći odvela ga je u bolnicu. Drama u Mostaru: Pobjegao sa suda i skočio u Neretvu, jedan policajac teže ozlijeđen u potjeri

Život KRUH NAŠ SVAGDANJI Podijeli

Dani kruha u OŠ “Generalski Stol”

Uistinu, ništa tako dobro ne miriši kao domaći pečeni kruh

Osnovna škola Generalski Stol, kao vjerojatno i mnoge druge, danas obilježava Dan kruha.

– Uistinu ništa tako dobro ne miriši kao domaći pečeni kruh. I danas, kada smo u našoj školi obilježavali Dan kruha, svi smo se divili tom mirisu za koji su se potrudile naše bake i mame. Ovu tradicionalnu svečanost obilježavamo godinama kao znak zahvalnosti za plodove zemlje. Tako je bilo i danas. U hodniku škole izložili smo obilje plodova našeg zavičaja te kruha i kolača, a isto tako upriličili prekrasnu priredbu njima u čast, kažu iz škole.

Sve je blagoslovio župnik Ivica Tolla.  – Uz molitvu i simbolično blagovanje kruha zahvalili smo Bogu na svim radostima koje nam zemlja pruža, ali istovremeno ukazali i na važnost odnosa između djeteta i prirode.

Pročitajte i ovo

ZEMLJA RADI

Tlo u Turskoj trest će se još jako dugo: Jedan kontinent “gura” drugog, ali da nema potresa, nestali bismo