Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac 35. IZDANJE Podijeli

Dani piva počinju 26. kolovoza, otvara ih Gibonni

Nastupaju i Vatra, Urban i Vanna

Dani piva, najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj održat će se od 26. do 30. kolovoza, i to u svom 35. izdanju. Stanovnike i posjetitelje ovog grada susreta očekuju brojni izvođači, vrhunsko pivo i bogata gastronomska ponuda uz odličnu zabavu.

Za vrijeme trajanja festivala, ulice, parkovi i perivoji povijesne karlovačke „Zvijezde“ postaju pozornice, restorani, barovi i trgovine koje tijekom pet dana trajanja posjeti više desetaka tisuća posjetitelja i turista. Zahvaljujući raznolikosti i bogatstvu sadržaja, ljubaznim domaćinima te jedinstvenoj lokaciji održavanja, Dani piva postavljaju Karlovac na festivalsku kartu turističke ponude Hrvatske.

I ove godine na pozornicu Dana piva dolaze neka od najvećih imena hrvatske glazbe koja će tijekom pet dana vruću ljetnu atmosferu dovesti do usijanja.

Festivalski niz otvorit će najnagrađivaniji hrvatski glazbenik, Gibonni. U petak 26. kolovoza Karlovcem će tako odjeknuti neke od omiljenih skladbi iz pera splitskog kantautora kao što su „Mirakul“, „Zlatne godine“, i „Činim pravu stvar“.

U subotu 27. kolovoza na Dane piva dolazi virovitička grupa Vatra, koja će u sklopu svoje ljetne turneje starim hitovima i novim singlom „Rum na usnama“ zapaliti Karlovac. Osim Vatre, u subotu će na Danima piva nastupiti još jedan višestruki dobitnik nagrade Porin, riječki rocker Urban. Pjesmama „Iskra“ i „Moja voda“ usijat će ovu vatrenu ljetnu noć.

U nedjelju 28. kolovoza okupljene će poznatim uspješnicama „Kao da me nema“, „Ja ti priznajem” i „Ako je vrijedilo išta“ rasplesati Vanna, dok će ostali izvođači biti poznati uskoro i objavljeni na službenoj stranici kao i na Facebook i Instagram profilima Dana piva.

Osim glazbe, Dani piva za sve posjetitelje pripremaju i brojne druge atratkivne sadržaje uz vrhunsku ponudu lokalnih ugostitelja i trgovaca koji će od 26. do 30. kolovoza učiniti Karlovac nezaobilaznom turističkom destinacijom. Dani piva izvrsna su prilika svima da posjete Karlovac i uvjere se zašto ponosno nosi naziv grad susreta.

Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o 35. Danima piva možete pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac.

Pročitajte i ovo

DOBAR POTEZ

Groblje u Vukovoj Gorici ograđeno i zaštićeno od odrona