Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život 32. PO REDU Podijeli

Dani piva počinju 31. kolovoza i otvara ih Maja Šuput, dolazi Grdović, Rozga, Bajaga, Škoro, Grašo, Bebek, Jole…

Organizatori najavljuju povratak događanja na glavnu pozornicu, ali i nastupe brojnih poznatih imena glazbene scene

Ovogodišni Dani piva u Karlovcu počinju 31. kolovoza i svojim nastupom otvorit će ih Maja Šuput.

Tako će 32. izdanje Dana piva Karlovac, najvećeg i najstarijeg hrvatskog festivala piva trajati do 9. rujna na prostoru  Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu.
Na dan otvorenja, 31. kolovoza  velika povorka i ove godine kreće iz Zvijezde, a u njoj se očekuje više od 700 sudionika.
Ove godine se mijenja koncept manifestacije tako da se glavni programi vraćaju na nekadašnju glavnu pozornicu. Ponovo će publika moći sjediti i ispijati omiljene napitke te slušati i gledati nastup glavnog izvođača.

Ove godine nakon Maje Šuput nastupaju Mladen Grdović, Jelena Rozga, Bajaga, Miroslav Škoro, Petar Grašo, Željko Bebek, Jole i Mate Bulić, a zadnju večer bit će na rasporedu tamburaška noć.

Vinski trg, Beer Garden, lunapark

Na glavnoj pozornici prije i poslije nastupa glavnih izvođača bit će svirka vrhunski lokalnih bendova i tamburaša, vikendom već od 18 h, najavljuju iz tvrtke Fest koja je organizator Dana piva. Bit će tu i odlično prihvaćen Beer Garden.
– Uz sve navedeno očekuju nas izložbe, nastupi folklornih sastava te prezentacije karlovačkih udruga. Da bi sva nepca bila zadovoljena posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda. Dva velika restorana nudit će razna jela, gablece te razne mesne i riblje delicije, dok nas na samoj šetnici očekuje ponuda raznovrsnih pereca i slatkih jela, kažu u Festu. Kako ne bi zanemarili vinoljupce , ove godine posjetitelje očekuje još veći Vinski trg.A da bi posjetitelji bezbrižno stigli na Dane piva i vratili se svojim kućama, organizator tvrtka Fest svaki dan omogućit će besplatni autobusni prijevoz na području Ozlja i Duge Rese.
Za najmlađe će biti postavljen najveći zabavni park u Hrvatskoj, dok je ulaz na sve koncerte potpuno besplatan. Više čitajte ovdje.

Pročitajte i ovo

JOŠ ROMANTIKE

Pogledajte karlovačke prvosnježne razglednice