Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac NAKON LANJSKE PAUZE Podijeli

Dani piva ponovno u Karlovcu od 27. do 31. kolovoza: Odredi li im stožer, spremni su ograditi prostor i unutra dozvoliti samo onima s covid potvrdama?!

Odlučni su da održe Dane piva, a za nadati se da neće biti segregacijski

Dani piva u Karlovcu  održat će se od 27. do 31. kolovoza stanovnike i posjetitelje grada Karlovca očekuju brojni izvođači, vrhunsko pivo i bogata gastronomska ponuda te najbolja festivalska zabava.

‘Dani piva od posebnog su značaja za sve Karlovčane, ali i za turiste koji često svraćaju u naš grad. Veseli me što će i ove godine Karlovac biti mjesto susreta ljubitelja piva i različitih glazbenih ukusa, dobre hrane i odlične zabave. Pripreme za najveću hrvatsku pivsku manifestaciju u punom su jeku i vjerujem da će, poštujući epidemiološka ograničenja, Dani piva i ove godine pokazati sav svoj potencijal zbližavanja ljudi’, istaknuo je gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić.

Sve će se učiniti da sve bude kako treba, a postoje i rezervne varijante, rekao je gradonačelnik.

-Zaista smo odlučni da Dane piva održimo, vjerujem i nadam se da ćemo u njima moći uživati svi, odgovorno i veselo, i to na svim lokacijama, odnosno na Promenadi, na igralištu kod Sokolskog doma, u Radićevoj ulici te na Strossmayerovom trgu.

Objasnio je da, ovisno o tome što će stožer odrediti, tako će postupiti u organizaciji. Spremni su i na ograđivanje prostora te na puštanje onih s covid potvrdama ( cijepljeni, preboljeli, negativno testirani) pa bi manifestacija bila tzv. zatvorenog tipa?! No, to će ovisiti o stožeru.

Imena glazbenika još tajna

Ove godine posjetitelje Dana piva očekuju neka od najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji će tijekom pet toplih kolovoških noći dodatno zagrijati atmosferu. Priprema se i atraktivan popratni program.

‘Krajem kolovoza Karlovac će na centralnoj pozornici u središtu grada ugostiti poznate glazbenike, a vodeći nacionalni festival piva i dobre hrane dodatno će obogatiti raznovrsna ugostiteljska ponuda’, izjavila je Daniela Peris, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam, te pozvala ugostitelje, trgovce i OPG-ove da se prijave na javni natječaj objavljen na službenim stranicama grada Karlovca,Turističke zajednice grada Karlovca, gradske tvrtke Mladost d. o. o. i službenoj stranici festivala.

I za kompaniju Heineken Hrvatska, koje je s brendom Karlovačko glavni sponzor Dana piva, ova manifestacija ima poseban značaj. ‘Sretni smo što se Dani piva nakon pauze ponovno održavaju u našem Karlovcu. Tu smo, kao što to i naš slogan ističe, ‘među svojima’ i taj osjećaj pripadnosti i povezanosti želimo podijeliti s drugima. Potaknuti prethodnim iskustvima, očekujemo vrhunsku zabavu uz odličnu glazbu, stoga koristimo priliku i da podsjetimo posjetitelje na odgovornu konzumaciju. Kako bismo ugostiteljima olakšali razlikovanje punoljetnih potrošača piva od onih koji to nisu, i ove ćemo godine osigurati posebne narukvice s natpisom Ja sam 18+, a koje će pružiti dodatnu sigurnost da konobari ne toče alkohol maloljetnicima. Uz to, kako bi nam i ovi Dani piva ostali u lijepom sjećanju i pridonijeli očuvanju okoliša, svoje ćemo pivo točiti u reciklirajuće plastične čaše’, dodala je Ljudmila Bratko Gašpić, menadžerica korporativnih poslova u kompaniji Heineken Hrvatska

Pročitajte i ovo

NAPREDAK

Tehnička škola Karlovac u projektu vrijednom 32 milijuna, sinergija obrazovanja i struke