Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac ODGOVORNOST Podijeli

Dani piva u znaku odgovornog uživanja i održivosti

Osim što zagovaraju odgovornu konzumaciju punoljetnih građana, HEINEKEN Hrvatska i Karlovačko imaju nultu toleranciju prema maloljetničkoj konzumaciji.

Dane piva Karlovac ne treba posebno predstavljati jer već 35 godina ponosno nose titulu najpoznatijeg i najvećeg festivala piva, gastronomije i glazbe. No, osim dobre glazbe i još boljeg piva te atraktivne turističke ponude, na Danima piva se puno radi na održivosti i društvenoj odgovornosti manifestacije – bilo da je riječ o smanjenju utjecaja na okoliš ili jasnom promicanju odgovorne konzumacije.

Tako će cijelog vikenda, od 26. do 28. kolovoza, sa zagrebačkog Glavnog kolodvora voziti vlak do stanice Karlovac Centar s polaskom u 17:40 sati i povratkom s istog mjesta u ponoć, uz simboličnu cijenu povratne karte od 10 kuna. Za stanovnike Duge Rese, Ozlja, Ogulina i Slunja osiguran je besplatan autobusni prijevoz do centra Karlovca s polaskom u 19 sati, uz zaustavljanje na usputnim stanicama te povratkom u ponoć iz Karlovca. Autobusi voze svakih sat vremena, a detaljan raspored može se pronaći ovdje. S druge strane, svih pet dana u samom će Karlovcu od 18 sati do ponoći prometovati posebna besplatna festivalska autobusna linija koja će posjetitelje prevoziti s lokacije ŠRC Korana do Korza i natrag čime ljubitelji piva imaju dodatnu opciju za siguran povratak kućama, a tim se dodatno smanjuju prometne gužve i podiže sigurnost kretanja u gradu za vrijeme trajanja festivalskih aktivnosti.

Osim što zagovaraju odgovornu konzumaciju punoljetnih građana, HEINEKEN Hrvatska i Karlovačko imaju nultu toleranciju prema maloljetničkoj konzumaciji. Zbog toga će odraslim posjetiteljima dijeliti narukvice s natpisom „Ja sam 18+“. To će pomoći ugostiteljima i konobarima da budu sigurni da toče pivo punoljetnim osobama, bez da u gužvi moraju provjeravati osobne iskaznice.

Provjerite zašto su Dani piva i Karlovac prave destinacije za najbolji pozdrav ljetu. Cijeli program i raspored događanja, od petka 26. do utorka 30. kolovoza, dostupan je ovdje.

(sponzorirana objava)

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Važan tjedan za ‘Kelteksice’: Love povijesno polufinale Kupa i osmu superligašku pobjedu