Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -4C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Daria Barać iz slunjske Korane brončana na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke

Mlada Slunjanka je nakon prvog nastupa bila vodeća, no u drugom je ostvarila slabiji rezultat i pala na 3. poziciju

OZALJ – Mlada kuglačica Korane iz Slunja Daria Barać osvojila je brončanu medalju na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke do 18 godina održanom proteklog vikenda na kuglani Azelija u Ozlju.

Barać je nakon prvog nastupa bila vodeća s 583 srušena čunja, no u drugom je ostvarila nešto slabiji rezultat i na koncu zauzela 3. mjesto s ukupno 1.133 oborena čunja, 13 manje od zlatne Amele Nicol Imširović iz zagrebačkog Endi-Tekstilca, odnosno 8 manje od Ogulinke u dresu riječke Mlake Ivane Neralić.

Iva Vukošić iz Korane bila je četvrta s 1.113, Iva Višnjak iz Karlovca devetnaesta s 931, a Sara Golik iz ozaljske Kupe zauzela je 21. mjesto s 919 oborenih čunjeva.

Florijan Bogović iz Korane deveti kod mlađih juniora

Mlađi juniori natjecali su se u Bjelovaru, a Karlovačku županiju predstavljali su samo mladi kuglači Korane iz Slunja. Najbolji je bio Florijan Bogović na 9. mjestu s 1.062 srušena čunja. Luka Bogović je bio 13. s 1.045, Antonio Petrović 22. s 1.017, Tin Štefanac 23. s 1.011, a Tomislav Vuković 31. s 956 oborenih čunjeva.

Pročitajte i ovo

KICKBOXING

Od petka do nedjelje 13. Europski kup u Karlovcu: Oboren rekord u prijavama, postao treći najveći kickboxing turnir u svijetu!