Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Glazba MADE IN KARLOVAC Podijeli

Darko Domijan i Maroco bend zajedno u glazbenoj akciji: “Nestalo je u životu sve”

71-godišnji Domijan i dečki iz Maroco Benda snimili zajedničku tamburaško-latino pjesmu

Darko Domijan, doajen naše pop-rock scene, snimio je videospot za svoju novu pjesmu “Nestalo je u životu sve”. Glazbu potpisuje Marin Seko, stihove Ivan Palac, a aranžirao je Davor Totović. Pjesma je snimljena u latino ritmu te nas već na prvo slušanje pokreće na ples. Domijanu pomažu tamburaši, karlovački dečki iz Maroco Benda. 

Iako se radi o tužnoj ljubavnoj priči, poletan ritam pjesme nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svatko od nas vjerojatno je barem jednom u životu bio ostavljen, pa je poput Darka Domijana pomislio da je u životu baš sve nestalo i da izlaza nema.

“Nestalo je u životu sve” danas je i hit dana na Radio Mrežnici

U glazbenoj produkciji pjesme, Darko Domijan je napravio malu avanturu u tamburaške vode. Naime, za glazbenu pratnju odabrao je tamburaški sastav Maroco Band. Ovi mladi karlovčani odlično su se uklopili u cijeli projekt i dobro se nose uz iskusnog kolegu Domijana. Darko Domijan, kao iskusni profesionalac i ovoga puta emociju nove pjesme uspješno prenosi na svoju publiku. Mnogo je signala koji ukazuju na to da će pjesma “Nestalo je u životu sve” zasigurno osvojiti srca Domjanovih obožavatelja koji godinama strpljivo čekaju njegove nove hitove.

Spot je sniman na prekrasnim  lokalitetima u Karlovačkoj županiji –  Jelenov gaj, Generalski Stol i na kanjonima Korane kod Slunja. Scene koranskih kanjona zaista su fascinantne kao i interijeri u kojima je spot sniman. Produkcija i snimanje spota rađena je u Produkciji digitalni tisak iz Karlovca.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

HOLD ME CLOSER

Glasajte za Karlovčanina čija je ilustracija ušla u najuži izbor za naslovnicu nove pjesme E. Johna i B. Spears