Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život VRIJEME DARIVANJA Podijeli

Darujemo policu dopunskog zdravstvenog osiguranja s B listom lijekova i izravnim plaćanjem participacije

Nagrade dodjeljuje sveti Nikola u suradnji s web servisom Osiguranje24.hr

KARLOVAC – Vrijeme je blagdanskih darivanja, no osim kupovanja poklona, mislimo i na one kojima je naša pomoć najpotrebnija. U povodom dana sv. Nikole, obiteljima slabijeg imovinskog stanja darujemo dvije police dopunskog zdravstvenog osiguranja koje obuhvaćaju B listu lijekova.

Sv. Nikola, zaštitnik pomoraca, u suradnji s web servisom Osiguranje24.hr, daruje dvije police dopunskog zdravstvenog osiguranja s B listom lijekova i izravnim plaćanjem participacije (iskaznicom za sudjelovanje i za doplatu).

– pokriće svih sudjelovanja za usluge iz obaveznog zdravstvenog osiguranja u punom iznosu bez ograničenja
– pokriće doplate za lijekove sa B liste do 1.000 kn godišnje
– izravno plaćanje iskaznicom za sudjelovanje i za doplatu

Dvije osobe koje najbrže u komentar ispod ove objave na Facebook stranici Radio Mrežnice upišu ŽELIM DZO, osvajaju policu.

Zdravlje je najljepše odijelo koje nosimo, ali mogu ga vidjeti samo oni koji su bolesni. – nepoznati autor

Nalazimo za tebe najbolje i najpovoljnije ponude osiguranja. Usporedite brzo ponude na tržištu i kupite brzo online ili uplatnicom.

Brza usporedba auto osiguranja na Osiguranje24.hr servisu pruža informacije o ponudi proizvoda i usluga različitih osiguravatelja, uspoređujući cijene i uvjete svih osiguranja. Sve ponude su neobvezujuće i informativne, a odabrani proizvod (osiguranje) možete kupiti on line, bez potrebe dolaska u poslovnicu osiguravajućeg društva.

Na servisu Osiguranje24.hr držiš stvari u svojim rukama, jer možeš kreirati svoj osobni korisnički pretinac i imati evidenciju i jednostavan pregled nad svim svojim policama osiguranja. Zaboraviš li da se bliži vrijeme za obnovu tvoje police, tu je Back office koji se brine o isteku polica osiguranja i na vrijeme te obavještava o produženju (obnovi) police osiguranja.

Za klijenta je ovaj servis potpuno besplatan jer proviziju dobivamo od osiguravatelja. Servis je dostupan 24 sata, kako bi pomogli odabrati najbolje osiguranje za klijenta. Opet smo, kao i 2003. godine, pokazali da smo tehnološki najnapredniji na tržištu i skroz transparentni. U startu klijenta savjetujemo onako kako stvari stoje, bez marketinških trikova.

ESICHER je ovlašteno društvo za distribuciju i zastupanje osiguranja od strane Hrvatske agencije za nadzor financijski usluga (HANFA).

Skalinska 2, 10 000 Zagreb
Telefon: 0800 9468
www.osiguranje24.hr
Mobitel: +385 (0)99 24 24 24 0  VIBER, WhatsApp

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

LIJEK ZA TIJELO I DUŠU

Karlovački franjevci za došašće otvorili vrata: Rade čaj za imunitet, dezinficijense, a sve iz vlastitog vrta, jedinog u Zvijezdi