Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  29C° Slunj

Glazba NA RADIO MREŽNICI Podijeli

David Temelkov predstavio “Balerinu od stakla”: Zavodnik anđeoskog glasa

David je sjajan pjevač koji osvaja jednostavnošću i emocijom

Makedonski pjevač David Temelkov i “slamatelj ženskih srca” gostovao je danas u programu Radio Mrežnice i predstavio singl “Balerina od stakla” koji se već uveliko vrti u radijskom eteru.

U “Balerini od stakla ” prepoznatljiv je potpis višestruko nagrađivanog autora Miroslava Rusa, koji je zaslužan i za prethodne dvije Davidove glazbene uspješnice ‘Ljubav na daljinu’ i “Dal on zna”, koje su na prvo slušanje osvojile publiku i struku. Istodobno David, pod autorskom i mentorskom palicom Miroslava Rusa, vrijedno privodi kraju svoj prvi samostalni album.

Pjesmu prati odličan video spot na kojem je David ponovno surađivao sa provjerenom ekipom Hit Produkcije. Odlični kadrovi Davidove nove ljubavne priče, snimani su u Opatiji.

Davida mnogi uspoređuju s makedonskim slavujom Toše Proeskim, a njemu ove usporedbe laskaju. – To je kao da te uspoređuju s Pavarottijem, objašnjava i dodaje da je Toše za svih njih neprežaljen i nepreboljen i danas.  “Trudim se biti osoba koja uči od svakoga, tata mi voli rock muziku, tako su nam počinjala jutra, imao sam divno djetinjstvo i odrastao uz glazbu. Najveći uzor mi je Celine Dion jer kad je slušam, svaki put naučim nešto novo”, kaže David. Voli i operne pjevače, od Pavarottija čiji je glas za njega kao sunce, voli Giuseppe di Steffano, a od naših uzori su mu Zdravko Čolić, Parni valjak, Toše i Oliver.

David je danas poznat ne samo u svojoj Makedoniji, već i u Bosni, Hrvatskoj te Srbiji, a na svjetla pozornice stigao je s emisijom X Faktor gdje ga je zapazio Toni  Cetinski. Otada je njegova karijera krenula, a svoju publiku oduševljava krasnim pjesmama. Skromno najavljuje i svoj prvi album, pa će mu ljeto proći radno.

Našoj Sanji Doležal koju osobito cijeni, po posebnoj je želji otpjevao je i “Zajdi, zajdi”, poznatu makedonsku pjesmu čiji je autor Aleksandar Sarievski. – Jednog dana vjerujem da ćemo napraviti ovdje koncert s makedonskim pjesmama, rekao je David.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

DIO MOG ŽIVOTA

Veseli Badnjak na Mrežnici: Živa svirka, Biondić i sestre Peretin uljepšali dan i otvorili srca