Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Denis Velimirović osvojio 3. mjesto u svojoj kategoriji na jakom međunarodnom turniru u Sarajevu

Slavko Kralj, drugi predstavnik Sportskog društva slijepih 4 rijeke, zauzeo je 10. mjesto u svojoj kategoriji.

Denis Velimirović, član Športskog društva slijepih 4 rijeke, osvojio je 3. mjesto u kategoriji B1 na 13. Međunarodnom šestoaprilskom turniru u kuglanju za slijepe ‘Dan grada Sarajeva’.

Turnir je organiziralo Sportsko drušvo slijepih i slabovidnih kantona Sarajevo, održava se od 1980. godine, a međunarodni karakter ima od 2009. godine. Nastupili su kuglači iz Njemačke, Slovačke, Slovenije, Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine, natjecanje se odvijalo u ekipnoj (12 ekipa) i pojedinačnoj konkurenciji (63 kuglača), a iz Hrvatske su bacali kuglači iz Rijeke, Zagreba, Koprivnice, Požege, Osijeka i Karlovca. Najmasovniji je to turnir ove vrste u Europi, ujedno i jedan od najjačih po kvaliteti igrača, a mnoge su ga države iskoristile za izbor svojih reprezentativaca za Europsko prvenstvo slijepih i slabovidnih osoba, koje će se od 27. svibnja do 2. lipnja ove godine održati u Apatinu u Srbiji.

Športsko društvo slijepih 4 rijeke predstavljali su Denis Velimirović i Slavko Kralj s trenerom Zdravkom Cegurom. Velimirović je u kategoriji B1 osvojio odlično 3. mjesto, dok je Kralj u kategoriji B3 bio deseti.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KICKBOXING

Od petka do nedjelje 13. Europski kup u Karlovcu: Oboren rekord u prijavama, postao treći najveći kickboxing turnir u svijetu!