Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Devedesetak sportaša sudjelovalo u Praninom ljetnom kampu u Selcu

Predzadnjeg dana organiziran je 1. Taekwondo Selce Open 2021.’ turnir, na kojem su se sudionicima kampa pridružili i borci Gacke i Brinja.

Taekwondo klub Prana iz Karlovca, u suradnji s Taekwondo klubom Tigar iz Zagreba, organizirao je od 24. do 29. kolovoza u Hostelu Karlovac u Selcu ‘Taekwondo ljetni kamp Selce 2021.’.

Oko 90 sportaša Prane, Tigra, Dugog Sela i Škorpiona Gornja Vrba odradilo je u kampu specifične pripreme. Treniralo se tri puta dnevno, a obzirom na situaciju s pandemijom, organizatori su izuzetno zadovoljni brojem sudionika te očekuju da ih iduće godine bude još više. Ove godine kampu su se po prvi puta priključili i članovi Prane s teškoćama u razvoju, a zahvaljujući direktoru Hostela Dariju Smojveru oslobođeni su financiranja kampa.

Predzadnjeg dana kampa organiziran je 1. Taekwondo Selce Open 2021., kojem su se priključili borci klubova Gacka i Brinje. U prijateljskom ozračju, natjecatelji su odradili odlične borbe, a zadnjeg dana podijeljene su im zahvalnice i diplome za sudjelovanje u kampu.

Treneri Prane Goran Cvitak, Luka Vlašić, Marko Strusa i Petar Lukežić bili su vrlo zadovoljni radom svojih boraca, koji su prikazali vrlo ozbiljan pristup treninzima.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukavina i trenerica Rašić složni: Idemo u Veliku Goricu bez pritiska i nadamo se dobrom rezultatu