Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac SAMO JAKO Podijeli

Dinamičan party za 20. godina Športskog aerobic kluba Dinamic

Dinamic je dao veliki doprinos razvoju rekreativnog sporta u Karlovcu

Punih 20 godina u Karlovcu djeluje Športski aerobic klub “Dinamic”. Danas će u Aquatici “Dinamičnim partyem” proslaviti ovaj jubilej.

Malo kojim rekreativcima, posebno ženama, u Karlovcu Dinamic nije poznat. Ovaj centar za tjelesnu kondiciju svojim radom ustrajno već dva desetljeća mijenja svijest ljudi o važnosti fizičke aktivnosti za naše zdravlje. Dvoranica u prizemlju Sportske dvorane na Rakovcu mnogima je bila početak novog životnoga stila.

Ali ne samo to, ŠAK Dinamic i njegova voditeljica Marina Capan u 20 godina rada pokretač je brojnih drugih programa i edukacija poput vježbi za kralježnicu namijenjenih srednjoškolcima i studentima, nordijskog hodanja, vježbanja za osobe treće životne dobi iz čega su ‘nastale’ karlovačke Super bake… No, nije nedostajalo ni humanitarnih akcija, poput velike za Nicol, ali i svakodnevnih, malih kada Dinamic spašava i udomljava napuštene životinje.

Presijek cjelokupnog rada vidjet će se večeras na Trgu Aquatike gdje će biti postavljena izložba o 20 godina kluba. Tamo će se predstaviti i ostali slični karlovački klubovi: SpanishLine fitness club s trampolinom,
FitnessOf Karlovac s kangoo jumps, ŠAK Dinamic sa svojim fitness vježbama uz baletnu šipku i Moonwalk Yoga & Pole Dance Studio koji će prezentirati  yogu i vježbe na šipki.

U dvorani Aquatike bit će održana tri predavanja: Prehranom i treningom do željenog cilja, Sport je više od zdravlja te Kako se pokrenuti.

Slavlja nema bez glazbe za koju su zaduženi DJ Ajo i Nos Tress. Program Dinamičnog partya počinje u 18 sati.

Pročitajte i ovo

BRAVO

FOTO: Ovo je naše normalno i neka je. Karlovački maturanti proslavili završetak školovanja, zagrljeni i bliski