Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Županija MALE MASKE Podijeli

Dječji maskenbal u Slunju ove subote-prva nagrada tablet

Djeca će biti bogato nagrađena za trud pri izradi maske, ali najvažnije je zajedništvo i dobar provod

Maskirane mažoretkinje, izbor najljepše maske i klaun samo su neki od najzanimljivijih detalja Dječjeg maskenbala u Slunju.

Zabava će početi u 17:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Slunju, a cilj je razveseliti i okupiti svu djecu Slunja i okolnih općina. Svako dijete dobit će slatki paketić.

-Prva nagrada je tablet, druga nagrada dječji mobitel, a treća nagrada penny board, skateboard sa svjetlećim kotačima. Bit će veselo jer smo pripremili i puno glazbe, a i sve će animirati dramska skupina Babe. Djeca će izlaziti na pozornicu i predstaviti se, ističe ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Ivana Perović Anušić.

Žiri koji će ocjenjivati maske čine četiri člana, a posebno će se cijeniti ukoliko djeca dođu maskirana u kostime iz kućne radinosti, ukoliko se vidi uložen trud, kreativnost i posvećenost.

Važno je doći na maskenbal kako bi se sačuvala tradicija maskiranja. U Slunju ona postoji dugi niz godina, no u posljednje vrijeme je zanemarena. Od malih nogu je bitno da djeca uživaju u tome i da se raduje kada dolazi ovo doba godine. Izrada maskica i razmišljanje o tome, satira i duhovitost, svakako je dobra u razvoju ličnosti.

-Zbog svega toga nadam se da će doći puno posjetitelja i da ćemo se svi dobro provesti, poručuje Perović Anušić.

Pročitajte i ovo

DOBRODOŠLA POMOĆ

Barilović pomaže ugostiteljima: Bez poreza na potrošnju i komunalne naknade