Radio Mrežnica
MINI RUKOMET Podijeli

Djevojčice i dječaci Škole rukometa Karlovac osvojili srebrne medalje, naslovi otišli u Ivanić, Rab i Gospić

Marko Bosiljevac je kod dječaka rođenih 2009. godine proglašen najboljim igračem finalne utakmice, a kod djevojčica rođenih 2009. godine Lara Tuškan je bila najbolji strijelac.

KARLOVAC – Djevojčice i dječaci Škole rukometa Karlovac osvojili su srebrne medalje na današnjem prvom dijelu 19. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca, dok su se naslovima pobjednika okitile djevojčice Ivanića i Raba te dječaci Gospića.

U konkurenciji djevojčica rođenih 2009. godine Ivanićanke su u finalnoj utakmici pobijedile Karlovčanke rezultatom 9:7, a u susretu za 3. mjesto Gospić je slavio nad Rukometnom školom Vučići s 8:2. Najboljom igračicom finalne utakmice proglašena je Marija Lovrić iz pobjedničke ekipe, njena suigračica Gabrijela Gregorek proglašena je najboljom vratarkom, dok je najbolji strijelac finalnog dvoboja bila Lara Tuškan iz karlovačke ekipe. U najbolju petorku izabrane su Karla Goršić i Lara Tuškan iz Škole rukometa Karlovac, Nika Ivančić iz Gospića, Nika Mlinarić iz Vučića i Lucija Ilić iz Ivanića.

Kod dječaka rođenih 2009. godine Gospić je u finalu s 12:9 bio bolji od Škole rukometa Karlovac, a u susretu za 3. mjesto Varaždin 1930 je s 10:9 nadigrao Daruvar. Marko Bosiljevac iz karlovačke ekipe proglašen je najboljim igračem finala, najbolji vratar je bio Karlo Korečić iz Gospića, a njegov suigrač Vito Maras najbolji strijelac. U najboljoj petorci mjesto su našli Luka Katušić i Tin Šebalj iz Škole rukometa Karlovac, Igor Jelinić iz Gospića, Ivan Peršić iz Varaždina 1930 i Tin Horak iz Daruvara.

U konkurenciji djevojčica rođenih 2010. godine Rab je finalu uvjerljivo nadigrao Lokomotivu 12:5, a u susretu za 3. mjesto Novska je nadigrala Sesvete II rezultatom 5:3. Najboljom igračicom finala proglašena je Franka Dumičić iz pobjedničke ekipe, njena suigračica Tonka Dabelić bila je najbolji strijelac, dok je naslov najbolje vratarke ponijela Mia Blažek iz Lokomotive. U najbolju petorku izabrane su Lana Pahljina iz Raba, Bruna Horvatek i Marta Markovinović iz Lokomotive, Dora Jurić iz Sesveta i Inja Dragočajac iz Novske.

Sljedeće nedjelje za naslove pobjednika borit će se djevojčice rođene 2008. te dječaci rođeni 2008. i 2010. godine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More