Radio Mrežnica
MINI RUKOMET Podijeli

Djevojčice Škole rukometa Karlovac pobjednice turnira u Pisarovini, dječaci srebrni

U oba godišta kod djevojčica karlovačke ekipe dale su najbolje igračice turnira: Tonku Turkalj i Laru Tuškan.

Ekipe djevojčica Škole rukometa Karlovac rođenih 2008. i 2009. godine osvojile su naslove pobjednica 6. Međunarodnog turniru u mini rukometu u Pisarovini, dok su dječaci rođeni 2009. osvojili srebrnu medalju.

Selekcija starijih djevojčica pobijedila je Zagoricu 24:0, Valpovku I 17:1 i Čavle 17:5, a onda u razigravanju za plasman od 1. do 3. mjesta slavila protiv Jamnice 21:8, Sloge 15:9 i Vučića 11:6. Tonka Turkalj proglašena je najboljom igračicom turnira, u najbolju petorku izabrane su Sara Dolinar i Vita Tarabić, a trener Ivica Ljubić proglašen je najuspješnijim trenerom turnira.

Ekipa mlađih djevojčica u skupini je bila bolja od Laurusa 9:6, Jamnice 11:4 i Zaboka 17:2. U polufinalu je nadigrala Slogu 10:7, a u finalu Knežopoljku iz Bosne i Hercegovine rezultatom 10:8. Najboljom igračicom turnira proglašena je Lara Tuškan, a mjesto u najboljoj petorci pronašle su Karla Goršić i Nia Tesa Marković. Ekipu su vodile trenerice Iva Jurišić i Petra Medved.

Na istom turniru nastupila je i selekcija dječaka rođenih 2009. godine, pod vodstvom trenera Denisa Karića, i osvojila srebro. Mladi Karlovčani u skupini su pobijedili Dubravu Vrbovečku 16:0, Vučiće II 12:0 i Moslavca 11:5. U neizvjesnom četvrtfinalnom ogledu odigrali su neodlučeno 6:6 s Vučićima I pa prošli dalje boljim izvođenjem penala, a onda su u razigravanju za medalje izgubili od Pavleka 10:7 i nadigrali Varaždin 15:9. U najbolju petorku turnira izabrani su Tin Šebalj i Marko Bosiljevac.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More