Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Karlovac ZBOROVI GRAĐANA Podijeli

Do kraja listopada organizirani zborovi građana, prvi na redu Borlin; Gradonačelnik Mandić pozvao sve na kritike i sugestije

Dva zbora dnevno, tri dana u tjednu u poslijepodnevnim satima

Od ponedjeljka, pa sve do kraja listopada, građani će moći u predviđenom terminu na zborovima građana iskazati svoje kritike, sugestije, ali i pohvale.

Službeni naziv, kako je zamišljeno, je “Susret s gradonačelnikom i suradnicima”.

Pa kako i sam naziv govori, uz gradonačelnika Mandića, Mjesne odbore i Gradske četvrti će u sljedeća dva mjeseca obilaziti i direktori gradskih firmi, ustanova, kao i pročelnici.

Predviđeno je da u tjednu budu tri dana kada će se provoditi zborovi, a po danu će se održati do dva zbora.

Funkcionirat će na principu da traju oko 90 minuta – Grad će svoje prezentirati u prvih 15 minuta, a ostalo je na građanima:

– Namjera nam je da u 15-20 minuta predstavimo naš rad i planove, s posebnim naglaskom na mjesni odbor ili gradsku četvrt u kojima ćemo biti, dok je preostalo vrijeme od 90 minuta predviđeno za pitanje, probleme, komentare građana, njihova razmišljanja o bilo čemu. Bit će im na raspolaganju svi pročelnici i direktori gradskih tvrtki, sigurno Vodovoda i kanalizacije, Čistoće i Zelenila, istaknuo je Mandić i dodao kako je to najbolja prilika kojom će se utvrditi ono stvarno stanje na terenu.

Raspored održavanja bit će objavljen unaprijed za tjedan dana na www.karlovac.hr i društvenim mrežama, a prvi na redu je Mjesni odbor Borlin, i to već u ponedjeljak.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda