Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport VIRUS U RUKOMETU Podijeli

Dobra vijest iz rukometnog kluba: nitko od anketiranih potencijalnih kontakata zaraženog igrača nije stavljen u samoizolaciju

Epidemiološka služba obavila je intervjue sa svim osobama s popisa kojeg je dostavio klub, osim s jednim igračem s kojim nije uspjela stupiti u kontakt.

KARLOVAC – Nekoliko minuta prije 23 sata iz Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac stigla je dobra vijest: nitko od anketiranih potencijalnih kontakata ne mora u samoizolaciju zbog igrača pozitivnog na koronavirus.

Podsjetimo, danas oko 15:30 sati iz karlovačkog kluba obavijestili su javnost da im je stigla potvrda kako je jedan njihov igrač pozitivan na koronavirus. Zaraženi igrač bio je zadnji puta na treningu u ponedjeljak, 21. rujna, a nekoliko sati nakon treninga dobio je temperaturu.

Klub je, nakon saznanja o zaraženom igraču, stupio u kontakt s epidemiološkom službom i poslao joj popis osoba – potencijalnih kontakata zaraženog igrača. Epidemiološka služba obavila je intervjue sa svim osobama s popisa, osim s jednim igračem s kojim nisu uspjeli stupiti u kontakt, te potvrdila klubu da nitko od anketiranih osoba nije stavljen u samoizolaciju.

Time je maknut znak pitanja sa sutrašnje utakmice pa će karlovački rukometaši od 19 sati u Sportskoj dvorani dočekati momčad Senja na otvaranju nove sezone Prve hrvatske lige Jug.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Oscar Kovačić, Lucio Matuzić i Đorđe Bunčić brončani na 26. Zagreb Croatia Openu